Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Latvijas brīvprātīgo godināšana “Gada brīvprātīgais 2014” meklē šī gada darbīgākos, labsirdīgākos, smaidīgākos vai vienkārši vislabākos brīvprātīgos visā Latvijā! Lai tos atrastu un suminātu par paveiktajiem darbiem Starptautiskajā brīvprātīgo dienā. Aicinām aizpildīt pieteikumus līdz 10. novembrim par tiem, kas aktīvi darbojas nevalstiskajās organizācijās vai pašvaldībās, un noteikti ir pelnījuši saņemt godinājumu kā šī gada labākais Latvijas brīvprātīgais.

Iesūtītos pieteikumus izvērtēs konkursa žūrija, kas pārstāv lielākās un aktīvākās Latvijas brīvprātīgo biedrības un valsts iestādes. 5. decembra Starptautiskajā Brīvprātīgo dienā brīvprātīgie tiks aicināti piedalīties aizraujošās darbnīcās, savukārt vakarā daļā izvirzītie labākie brīvprātīgie tiks godināti svinīgā ceremonijā Rīgas Sporta manēžā. Šajā dienā tiks teikts paldies visiem tiem, kas devuši savu nesavtīgo ieguldījumu citu labā, ziedojot tiem savu laiku un enerģiju.

Pieteikuma anketa tiešsaistē un noteikumi godināšanas ceremonijai pieejama interneta adresē www.deedin.com  Gaidīsim pieteikumus līdz šī gada 10. novembrim.

Anketu arī iespējams aizpildīt Deedin mājas lapā, sadaļā “Jaunumi” un nosūtīt uz e-pastu: brivpratigais PIE riga2014 PUNKTS org">brivpratigais PIE riga2014 PUNKTS org Maksimālais anketas apjoms – 2 A4 formāta lapas. Anketai aicinām pievienot fotogrāfijas, kas atspoguļo kandidāta brīvprātīgā darba aktivitātes.

Daudzi no mums pat nespēj iedomāties, cik daudz pasākumus un aktivitāšu un labie darbi notiek pateicoties tieši brīvprātīgajiem. Tāpēc ir pienācis laiks pateikties tiem par paveikto, tā, lai visa Latvija vairāk uzzinātu par viņu labajiem darbiem! Gaidām pieteikumus gan no NVO, gan pašvaldībām, lai visa Latvija uzzinātu par Latvijas labākajiem brīvprātīgajiem 2014. Gadā. Atzīmēsim un svinēsim Brīvprātīgo dienu kopā ar brīvprātīgajiem!

Brīvprātīgo godināšanu organizē nodibinājums “Rīga 2014”, Valmieras novada fonds, Talsu novada fonds, Jelgavas pilsētas domes Sabiedrības integrācijas pārvalde, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, biedrība “Sadarbības platforma”, Nodarbinātības valsts aģentūra un biedrība “brīvprātīgais.lv”.

 

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Bogdanovs, DEEDin projekta koordinators
Tālrunis: 27767876; e-pasts: marcis.bogdanovs PIE vnf PUNKTS lv 
http://www.vnf.lv 

 

24.10.2014

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930