ES fondu jaunumi

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) projekta ietvaros, šī gada 26.maijā organizē konferenci "Eiropas Biznesa atbalsta tīkls uzņēmējdarbības attīstībai". Pasākumā vienkopus tiks prezentēta informācija par atbalsta iespējām uzņēmējdarbības veikšanai Eiropas Savienībā, pieejamajiem finanšu atbalsta mehānismiem un inovācijas kapacitātes celšanu.

Konferencē būs iespējams uzzināt par sadarbības mehānismiem un pakalpojumiem, ko maziem un vidējiem uzņēmumiem piedāvā EEN tīkls Latvijā un visā pasaulē. Ar savu pieredzi veiksmīgi realizētos starptautiskos projektos dalīsies EEN tīkla pārstāvji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Paneļdiskusijā par finanšu atbalsta mehānismiem uzņēmējdarbības attīstībai būs iespējams uzzināt par pieejamajām aktivitātēm Latvijā un Eiropas Savienības inovācijas atbalsta programmu "Horizon 2020", "EUREKA" un "EUROSTARTS-2" sniegtajām iespējām.

Padomus, kā iegūt informāciju par izsludinātajiem publiskajiem iepirkumiem un kā piedalīties citu Eiropas Savienības valstu organizētājos publiskajos iepirkumos, sniegs Eiropas līmeņa atzīts eksperts un konsultants iepirkumu jautājumos Tonijs Saraiva (Toni Saraiva) no Lielbritānijas. Savu pieredzi, piedaloties Eiropas iepirkumu procedūrā, stāstīs pārstāvis no Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra.

Paneļos ar praktisko pieredzi dalīsies Latvijas uzņēmumi - SIA "Tilde" par dalību Horizon 2020 projektos, SIA "Cerera Foods" par EEN sniegto atbalstu biznesa kontaktu dibināšanā, Latvijas Koka būvniecības klasteris par dalību starptautiskajos tenderos un to nozīmi kokrūpniecības uzņēmumu attīstībā. Konferences dalībniekiem būs iespēja noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, diskutējot ar paneļu dalībniekiem.

Visas dienas garumā būs iespējams iepazīties ar LIAA piedāvātajiem pakalpojumiem konkurētspējas veicināšanai, kā arī pieteikties individuālajām konsultācijā. Konferences darba valoda - latviešu un angļu. Dalība - bezmaksas.

Konference "Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (EEN) uzņēmējdarbības attīstībai" notiks 2015.gada 26.maijā Spīķeru koncertzālē ( Maskavas ielā 4/1, Rīgā). Konferenci organizē LIAA EEN projekta ietvaros sadarbībā ar Latvijas Tehnoloģisko centru un Eiropas Komisiju. Sīkāka informācija un pieteikšanās www.een.lv.

Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (EEN) ir Eiropas Komisijas projekts, kurā sadarbojas aptuveni 600 partnerorganizācijas no 52 valstīm. EEN piedāvā atbalstu un konsultācijas visā Eiropā un palīdz uzņēmumiem pēc iespējas plašāk un vairāk izmantot Eiropas Savienības piedāvātas iespējas. Uzņēmumi var saņemt pakalpojumu neatkarīgi no nozares, kurā darbojas un neatkarīgi no tā kādā attīstības stadijā tie atrodas.

Papildu informācija: LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Tālrunis: 67039422

 

21.05.2015

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930