Jaunumi Vidzemē

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju trīspadsmito gadu rīko konkursu Eksporta un inovācijas balva. Konkursa patrons ir Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Iepazīties ar konkursa nolikumu un pieteikt savu dalību var konkursa mājaslapā http://eib.liaa.gov.lv līdz š.g. 2. oktobrim.

Konkursā tiks novērtēti komercsabiedrību sasniegumi un noteikti laureāti šādās kategorijās:
Eksportspējīgākais komersants lielo/ vidējo un mazo komercsabiedrību grupās,
Importa aizstājējprodukts,
Inovatīvākais produkts,
Rūpnieciskais dizains,
Eksporta čempions.

Uzņēmēji var pieteikties arī vairākās kategorijās vienlaikus. Produktu vērtēšanas kategorijās var pieteikt vairākus produktus, par katru iesniedzot atsevišķu pieteikumu.

Arī šogad aicina iedzīvotājus atbalstīt un uzslavēt Latvijas uzņēmumus, kas ražo kvalitatīvus un vērtīgus produktus, aizpildot aptaujas anketu LIAA mājaslapā – Izvirzi uzņēmumu dalībai konkursā Eksporta un inovācijas balva 2017.

Piedaloties konkursā, uzņēmums gūs iespēju saņemt naudas balvu darījuma braucienu apmaksai vai reklāmas laukumu kādā no LIAA izdevumiem, kā arī tiesības izmantot Eksporta un inovācijas balvas 2017 laureāta zīmi savos mārketinga materiālos un uz produkta iepakojuma. Informācija par visiem konkursa dalībniekiem tiks ievietota LIAA mājaslapā ar tiešsaisti uz uzņēmuma mājaslapu.

Konkursa pretendentu vērtēšana notiks divās kārtās. Pirmajā kārtā žūrijas komisija vērtēs uzņēmēju sniegto informāciju pieteikuma anketās. Otrajai kārtai izvirzītos uzņēmumus žūrijas komisija apmeklēs klātienē.

Titula Eksporta čempions pretendentus žūrijas komisija izvirzīs no Latvijas lielāko eksportētāju vidus, pamatojoties uz eksporta datiem un ieguldījumu ilgtspējīgas izaugsmes nodrošināšanā.

Dalība konkursā ir bezmaksas.

Konkursa Eksporta un inovācijas balva 2017 laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2017. gada 7. decembrī, kad visus dalībniekus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

 

Informācijas avots: www.db.lv

13.09.2017

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031