Jaunumi Vidzemē

Sācies otrais Sarunu festivāla LAMPA pasākumu pieteikšanās posms. Līdz 28. februārim ikviens, kam ir, ko teikt, tiek aicināts pieteikt vienu vai vairākus 1,5 stundu garus pasākumus uz LAMPAS skatuvēm vai teltīs.

Tēmu izvēlē nekādu ierobežojumu nav. Savukārt pasākumu formāts ir brīvs un pakļauts tikai domas lidojumam.

Pieteikumi tiks vērtēti konkursa kārtībā atbilstoši festivāla manifestam un pasākuma kritērijiem. Pieteikt savu pasākumu un uzzināt vairāk iespējams LAMPAS mājaslapā www.festivalslampa.lv/lv/pieteikumi. Konkursa rezultāti tiks paziņoti individuāli ne vēlāk kā 2. aprīlī.

LAMPA ir nekomerciāls festivāls, un tā apmeklētājiem ieeja ir bez maksas. Līdz ar to festivāla izmaksas tiek segtas no ziedojumiem, grantiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem. Kā jau ierasts, Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, piedāvā līdzmaksājumu stipendijas (bezmaksas dalība) indivīdiem un nevalstiskajām organziācijām.

Savukārt izglītības satura patrons Swedbank Latvija aicina pieteikt pasākumus uz Swedbank Izglītības skatuves (bezmaksas dalība) par un ap mūsdienīgu izglītību, kas bērnus un jauniešus sagatavo pilnvērtīgai profesionālajai un personīgajai dzīvei 21. gadsimtā.

Sarunu festivālu LAMPA rīko Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo”, Cēsu novada pašvaldība un British Council. Festivāla norisi finansiāli atbalsta Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, Open Society Foundations, British Council, Borisa un Ināras Teterevu fonds, uzņēmumi "Latvijas Finieris" un "Enefit".

 

Informācija pārpublicēta no Cēsu novada pašvaldības tīmekļa vietnes.

17.01.2018

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930