Jaunumi Vidzemē

Šī gada 14. martā koncertzālē “Valmiera” uz tikšanos aicināti Vidzemes saimnieki –  lauksaimniecības, piensaimniecības un mežsaimniecības pārstāvji, lai vēl pirms aktīvās sezonas sākuma uzzinātu gan jaunākās tendences nozarē, gan gūtu vērtīgas atziņas kopīgās diskusijās. Pasākumu organizē Valmieras Attīstības aģentūra sadarbībā ar banku Citadele.

Pasākumā par tendencēm un aktualitātēm informēs nozares eksperti - Jānis Grasbergs, Zemkopības ministrijas parlamentārais sekretārs, Indulis Jansons, LPKS “VAKS” valdes priekšsēdētājs, Agris Ludriksons, LPPKS “PIENA LOĢISTIKA” valdes priekšsēdētājs, Daiga Siliņa, LLKC Valmieras biroja vadītāja, Roberts Ardavs un Valters Jēkabsons, LATIO. Savukārt, par aktuālo Latvijas un starpvalstu ekonomikā iepazīstinās Mārtiņš Āboliņš, AS “Citadele banka’’, ekonomists. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzzināt arī par uzņēmējdarbības atbalsta saņemšanas iespējām, par tām informēs Valmieras Attīstības aģentūra.

Valmieras Attīstības aģentūras uzņēmējdarbības virziena vadītāja Elīna Leimane atzīst, ka “Lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozare Valmierā un apkārtējos novados pēc uzņēmumu apgrozījuma rādītājiem ir lielākā pārstāvētā joma, kas dod būtisku ieguldījumu vietējā ekonomikā, tādēļ vēlamies satikt un informēt uzņēmējus par aktualitātēm, kā arī radīt platformu kontaktu un viedokļu apmaiņai”.

Savukārt bankasCitadeleValmieras filiāles vadītājs Māris Pietkēvičs uzsver: “Lauksaimniecības nozare vēsturiski ir viena no Latvijas ekonomikas stūrakmeņiem, kā arī tā turpina attīstīties ar lielu potenciālu nākotnē. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa sadarbību ar lauksaimniekiem, nodrošinot individuālus risinājumus un mūsdienīgus pakalpojumus, bet vēlamies dot arī jaunas zināšanas, ko piedāvā šāda veida semināri kā “Saimnieku brokastis”

Pēc pasākuma neformālā gaisotnē būs iespēja uzdot individuālus jautājumus nozares ekspertiem, kā arī apmeklēt ALTUM, LLKC un bankas “Citadele” informatīvos stendus.

Dalība forumā ir bez maksas. Reģistrēties iespējams, zvanot pa tālruni 20216997 vai rakstot uz e-pastu: agentura PIE valmiera PUNKTS lv, kā arī reģistrējoties Valmieras Attīstības aģentūras mājaslapā https://ej.uz/saimnieku-brokastis

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:
Anete Antone
Projektu vadītāja
Valmieras Attīstības aģentūra
Purva iela 12a, Valmiera, LV-4201
Mobilais tālrunis: +371 26394380
E-pasts: anete.berzina PIE valmiera PUNKTS lv
www.developvalmiera.lv

07.03.2019

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031