Jaunumi Vidzemē

Sportistiem 2019. gads bijis izaicinājumiem, kā arī sasniegumiem bagāts. Izvērtējot paveikto, 11. decembrī tika sveikti Valmieras jaunatnes sporta laureāti un viņu treneri, kuri uzrādījuši augstus rezultātus sportā aizvadītajā gadā, pārstāvot Valmieru vietēja un starptautiska mēroga sacensībās.

Jaunatnes sporta laureātus un trenerus ar Valmieras izaugsmes medaļām sveica Valmieras Bērnu sporta skolas direktore Līga Dzene, izsakot pateicību ikvienam, kurš sniedz atbalstu sporta attīstībai Valmierā, sākot ar sporta infrastruktūras pilnveidošanu, sporta pieejamības nodrošināšanu, sporta iekļaušanu izglītības procesā, kā arī jauno sportistu līdzsvarotu, vispusīgu attīstību. “Paldies jauniešiem, viņu vecākiem, skolotājiem, treneriem, sporta veselības speciālistiem, atbalsta personālam, kā arī sporta entuziastiem un atbalstītājiem. Mēs visi strādājam vienam mērķim, lai dotu iespēju jauniešiem sevi pierādīt sportā, kā arī dotu pamatu turpmākajai sporta karjeras attīstībai.”

“Jūsu entuziasms un mērķtiecība, pārliecība par saviem spēkiem un cīņā gūtie sasniegumi iedvesmo ne vien jūs pašus, jūsu konkurentus, jūsu klases un skolas biedrus, bet ikvienu, kurš seko līdz sportam. Sportā rezultāti ir smaga un ilgstoša darba rezultāts, tādēļ paldies jaunajiem sportistiem un viņu treneriem, kuri ļauj mums just līdzi, pārdzīvot un priecāties, izjust lepnumu par mūsu jauniešiem un Valmieru kopumā,” sveicot jauniešus, uzsvēra Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. 

Lai iedvesmotu jauniešus vēl augstāku mērķu izvirzīšanai, pasākumā kā īpašie viesi piedalījās arī jauniešu sporta un kultūras kustības “Ghetto Games” aizsācējs Raimonds Elbakjans un  basketbolists Haralds Kārlis. Sporta entuziasti pastāstīja par savu ceļu sportā, galvenajiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, ar ko nākas saskarties un kas jāpārvar, lai gūtu panākumus kā sportā, tā sporta kustības veidošanā.

Pasākumā kopumā tika sveikti 118 sportisti, tai skaitā 29 izlases dalībnieki, kuri uzrādījuši augstus rezultātus un pārstāvējuši Valmieru starptautiska mēroga sacensībās, iegūstot godalgotas vietas. Tāpat sveikti tika arī 30 sporta treneri.

Godalgas tika pasniegtas 11 dažādos sporta veidos: airēšanas slalomā, badmintonā, BMX riteņbraukšanā, basketbolā, futbolā, golfā, karatē, orientēšanās sportā, peldēšanā, smagatlētikā un vieglatlētikā. Apbalvoto sportistu saraksts pieejams šeit: http://ejuz.lv/69hl

Jāpiemin, ka Valmieras pilsētas pašvaldības apbalvojuma rakstus “Par sportiskiem sasniegumiem” izglītības iestādēs saņems vēl 177 jaunieši un 19 treneri.

Pasākuma laikā jaunos sportistus ar priekšnesumiem pārsteidza akrobātikas un deju grupa "Streetwarriors", DJ All-Viss, kā arī perkusionists Einārs Latiševs.

Informāciju sagatavoja:
Laura Moča
Valmieras pilsētas pašvaldības
Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tālr.: 26349122

13.12.2019

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930