Jaunumi Vidzemē

Sports, kultūra un sociālā joma – trīs jomas trim lieliskiem projektiem, kurus iespējams atbalstīt ikvienam no mums! Jau pēc mēneša, 13.februāra pēcpusdienā, kafejnīcā “Jauna saule” notiks trešais Ziedotāju aplis, ko organizē Valmieras novada fonds. Pasākumā trīs ideju autori stāstīs, kā viņu ieceres aizsāks ko jaunu un noderīgu valmieriešiem. Atnāc, atbalsti idejas un pozitīvas emocijas garantētas!

Pat ja tev šķiet, ka tavs iespējamais ziedojums nebūs liels, Ziedotāju aplis jau vairākkārt ir pierādījis, ka kolektīvi veikti ziedojumi ir nozīmīgi un lielāki nekā katrs atsevišķi. Sasniegtais rezultāts priecē gan projektu autorus, gan ziedotājus! Savukārt klātienes prezentācijas un iespēja uzdot jautājumus ir efektīvs veids, kā saprast, vai ideja uzrunā un vai ir vēlme to atbalstīt.

Šogad Ziedotāju aplī uz skatuves kāps:

  • biedrība “Kristīgais žēlsirdības centrs” – siltas un veselīgas maltītes piegāde mājvietās vientuļajiem senioriem un citām Valmieras sabiedrības grupām, kas nespēj paši sev to pagatavot.
  • Valmieras vasaras teātra festivāls – kultūras piedzīvojums daudzbērnu ģimenēm, apmeklējot izrādi “Pagalms atdzīvojas” 2020. gada festivālā.
  • Regbija klubs “Valmieras Fēnikss” – regbija laukuma izveide Brenguļos, lai aizvadītu mājas spēles, kvalitatīvākus komandas treniņus un celtu kluba spēlētāju sniegumu.

Lai būtu droši, ka Ziedotāju apļa pasākumā 13. februārī plkst. 17.00 tiksiet pie sēdvietas un vīna glāzes, aicinām pieteikt dalību, rakstot uz e-pastu vnf PIE vnf PUNKTS lv

Pērngad Ziedotāju aplī tika saziedoti 3500 eiro bērnu vokālās grupas “Smaidiņi” oriģināldziesmu diska izveidei, ģimeņu un kopienas sadarbības aktivitātēm un brīvdabas vingrošanas trenažiera izveidei pie Kazu krācēm Valmierā. Savukārt vēl pirms gada trim projektiem saziedojām 6500 eiro. Ieskatu Ziedotāju apļa pasākumā un atbalstītajos projektos var gūt šajos video stāstos: https://ej.uz/ZiedAplisValmiera.

Ziedotāju apļa ideja pārņemta no rumāņu, ungāru un britu kolēģiem, bet Latvijā sekmīgi īstenota Alūksnē, Balvos, Limbažos un Talsos kopš 2017. gada. Pasākumu rīko un atbalstīto iniciatīvu īstenošanu uzraudzīs vietējā labdarības organizācija Valmieras novada fonds.

Papildu informācija:

Gundega Siliņa, Valmieras novada fonda projektu vadītāja

Tālrunis: 27820430; e-pasts: vnf PIE vnf PUNKTS lv

http://www.vnf.lv

20.01.2020

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930