Jaunumi Vidzemē

Šajā vasarā ikviens tiek aicināts apceļot dzimto zemi, viesoties vietējās mājražotāju un amatnieku saimniecībās, atpūsties, ieraudzīt, izmēģināt ko jaunu vietējos tūrisma objektos, baudīt mūsu pašu uzņēmēju sniegtās atpūtas iespējas un piedāvājumus.

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” sadarbībā ar Gulbenes novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem šajā tūrisma sezonā organizē tūrisma akciju “Apceļo vietējos!”, aicinot ceļotājus no dažādām Latvijas vietām iepazīt daudzveidīgo Gulbenes novada tūrisma piedāvājumu, ļaujoties gan aktīvai atpūtai, gan garšas baudījumam, gan vēstures un kultūrvēsturiskā mantojuma izzināšanai Gulbenes novadā.

 

 

Publicitātes foto

Akcija norisināsies līdz 15.oktobrim. Dalībnieki, kuri akcijas norises laikā būs viesojušies vismaz 15 no 42 objektiem, iepazīstot Gulbenes novada tūrisma piedāvājumu un interesanti pavadot laiku šajos objektos, un saņēmuši atzīmi akcijas dalībnieka kartē, noslēgumā piedalīsies izlozē un pretendēs uz organizatoru sarūpētām balvām. Balvās būs gan velosipēds, gan vērtīgs tūrisma inventārs, gan Gulbenes novada tūrisma pakalpojumu sniedzēju balvas. Balvu izloze notiks 22.oktobrī.

Tūrisma akcijas brošūras ar informāciju par akcijas norisi un dalībnieka karti var saņemt Gulbenes novada pašvaldības aģentūrā “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” (Ābeļu iela 2, Gulbene), izglītojošajā un interaktīvajā centrā “Dzelzceļš un Tvaiks” (Dzelzceļa iela 8, Gulbene), tūrisma informācijas centrā “Stāmeriena” (Stāmerienas pils, Vecstāmeriena, Stāmerienas pagasts), tūrisma informācijas punktos Litenes bibliotēkā (Pagastnams 2, Litene, Litenes pagasts), Rankas pagasta kultūrvēsturiskā mantojuma centrā (Rēveļu pamatskola, Gaujasrēveļi, Rankas pagasts), Lejasciema kultūrvēsturiskā mantojuma un tradīciju centrā (Rīgas iela 18, Lejasciems, Lejasciema pagasts), kā arī lejuplādēt mājaslapā www.visitgulbene.lv (spiežot uz akcijas banera). Turpat iespējams iepazīties arī ar tūrisma akcijas nolikumu.

Apmeklējumu objektos lūgums iepriekš obligāti pieteikt pa norādītajiem tālruņa numuriem akcijas dalībnieka kartē.

Aizpildītās dalībnieka kartes līdz 15.oktobrim jāiesniedz pašvaldības aģentūrā “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”, tūrisma informācijas centrā “Stāmeriena”, tūrisma informācijas centrā Litenē, Lejasciemā, Rankā, jāatsūta pa pastu Gulbenes novada PA “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”, Ābeļu iela 2, Gulbene, Gulbenes novads, LV 4401 ar norādi “Apceļo vietējos!” vai e-pastā: turists PIE gulbene PUNKTS lv

Sīkāka informācija – pa tālruņiem 64497729, 26557582.

26.06.2020

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031