Jaunumi Vidzemē

Sestdien, 11. jūlijā, jau piekto gadu Sēļu muiža aicina ikvienu tikties Sēļu muižas dārza svētkos!

Jau no plkst.14.00 amatnieku un mājražotāju izstādē – tirdziņā varēs aplūkot un iegādāties dažādus latviešu darinājumus (pieteikšanās tirdziņam pa tālr. 26321158). Plkst.14.30 izstāžu atklāšana: mākslinieces Ērikas Kumerovas personālizstāde “Dabas citāti”, mākslinieces Initas Reimandovas porcelāns un akmensmasa kolekcijā – “Dzīvības līnijas” un tiks atvērta arī izstāde “Manas dzimtas pūralāde”. Muižas lielajā un mazajā zālē ikvienam apskatāma mākslinieces Alises Landsbergas personālizstāde un porcelāna figūriņu kolekcija (Zviedrija). Dienas garumā izklaides lieliem un maziem: vizināšanās ar katamarānu muižas dīķī, brauciens ar bobkartu, mīļdzīvnieku sētas apskate un galda spēles.  

 Plkst.15.00 Svētku ieskaņu koncerts kopā ar tautas mūzikas kopu “Sēļu muižas muzikanti” un folkloras kopu “Sēlene” un plkst.15.30 ikvienu pārsteigs burbuļošanās kopā ar Laumiņu. Plkst.16.00 Muižas deju svīta. Piedalās - viesi no Kokmuižas un dāmu deju kopa “Reveranss”.

Plkst.17.00 uz Mīlestības saliņas vokālās mūzikas koncerts “DÉJÀ VU” no mūzikla līdz operai. Piedalās: Evita Pehlaka (soprāns) - sniegusi solo koncertu “A Midsummer Concert in New York” Latvijas Republikas pastāvīgajā Pārstāvniecībā ANO Ņujorkā, Amerikā; Nauris Indzeris (baritons) - vokālo mākslu papildinājis meistarklasēs Vīnē, piedalījies starptautiskos operkursos Vācijā; Ventis Zilberts (pianists) - profesors Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, aktīvi koncertējošs pianists un koncertmeistars. Programmā iekļauti vairāki žanri: franču un itāļu romantiskie mūzikas dziedājumi spilgti iezīmējas operas žanrā, vācu un latviešu mūzika gan operetē, gan  kamermūzikā. Savukārt Amerikas priekšpilsētas dzīves ainas spilgti atainojas  pasaulē visiem zināmos komponistu mūziklos. 

Ieeja uz visiem dienas pasākumiem bez maksas.

Vakara koncerts plkst.20.00 Dārza kafejnīcā – ģitāras virtuozs PAUL NEITSOV “BOHEMIAN RHAPSODY”. PAUL NEITSOV uz skatuves ir viens, taču sniegtais muzikālais priekšnesums aizstāj veselu orķestri - viņš spēj aizraut publiku ar tādām dziesmām kā Metallica “Nothing Else Matters”, Queen “Bohemian Rhapsody”, Sting “Fields of Gold”, Phil Collins “In The Air Tonight” un Rammstein “Du Hast”. 

Dārza kafejnīcā par labsajūtu rūpēsies SIA “Ēdiendaris”. Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā 10,00 EUR www.bilesuserviss.lv. Pasākuma dienā 15,00 EUR.  Ieeja uz koncertu no plkst.18.00

Sēļu muiža atrodas Sēļos, Sēļu pagastā, Mazsalacas novadā.

Pasākumā lūgts ievērot distancēšanās noteikumus un sekot norādēm! Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatora publicitātes materiālos.

06.07.2020

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930