Jaunumi Vidzemē

Lai Vidzemes nevalstiskās organizācijas (NVO) varētu kvalitatīvi sakārtot savu grāmatvedību, tām nepieciešama kvalitatīva speciālista konsultācija. Pateicoties Kultūras ministrijas atbalstam, individuālās grāmatvedības konsultācijas pieejamas bez maksas jebkurai biedrībai un nodibinājumam. Konsultācijas piedāvā Valmieras novada fonds (VNF).

NVO grāmatvedības konsultācijas ietver tēmas par finanšu uzskaiti, dokumentu noformēšanu, vienkāršā un divkāršā ieraksta grāmatvedības organizēšanu, gada pārskatiem, grāmatvedības uzskaiti atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai utt. Tāpat iespējams saņemt konsultācijas, kas saistītas ar nodokļiem un Valsts ieņēmumu dienestu, Latvijas Republikā spēkā esošiem normatīvajiem aktiem, kā arī par darba attiecību un personāla uzskaites jautājumiem, ieskaitot dokumentu kārtošanu.

Konsultācijas sniedz Sanda Kalniņa, ilggadēja grāmatvede gan dažādos peļņu gūstošos uzņēmumos, gan vairākās nevalstiskās organizācijās. Lai pieteiktos uz konsultāciju klātienē vai uzdotu sev interesējošus jautājumus, aicinām rakstīt uz sanda.kalnina PIE vnf PUNKTS lv vai zvanīt 29100840. Konsultācijas iespējamas e-pastā, telefonā vai ar iepriekšēju pieteikšanos klātienē Valmierā.

Ja ir zināmi vairāki interesenti, NVO ir aicinātas paust vajadzību apmeklēt viņu novadu vai pilsētu. Lai taupītu iedzīvotāju laiku un naudu braucienam uz Valmieru, iespēju robežās VNF piedāvā organizēt izbraukumu konsultācijas. Ierosinājumus izbraukuma konsultācijām varat ziņot mums, zvanot pa tālruni 20258200 vai rakstot uz e-pastu vnf PIE vnf PUNKTS lv.

Valmieras novada fonds jau 15 gadus atbalsta vietējo iedzīvotāju iniciatīvas dzīves uzlabošanai Valmieras apkaimē, bet ziedotājiem piedāvā mērķtiecīgas filantropijas atbalstu. Ikdienas darbu fondā jau vairākus gadus finansiāli atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds un Valmieras pilsētas pašvaldība.

Papildu informācija:

Gundega Siliņa, Valmieras novada fonda projektu vadītāja

Aktīvo iedzīvotāju fonda Vidzemes reģiona konsultante

Tālrunis: 20258200; e-pasts: gundega.silina PIE vnf PUNKTS lv

http://www.vnf.lv / Facebook.com/ValmierasFonds/

http://www.activecitizensfund.lv / Facebook.com/AktivoIedzivotajuFonds

30.07.2020

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031