Jaunumi Vidzemē

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina Vidzemes un visas Latvijas uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas Vidzemē 2021”, kas virtuālā formātā norisināsies 6.-7. maijā tiešsaistē no studijas Cēsīs. Tradicionālā klātienes izstāde “Vidzemes uzņēmēju dienas” norisināsies šī gada septembrī Valmierā.

Virtuālā izstāde norisināsies speciāli pasākumam veidotā tīklošanās platformā, kur dalībniekiem būs iespēja izveidot savus profilus, ievietojot informāciju par uzņēmumu, pievienojot galeriju, video materiālus un dokumentus lejuplādei. Tāpat tā būs iespēja tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un plānot savu tikšanās kalendāru.

Pasākuma galveno satura bloku veidos biznesa forums, kurā tiešsaistē uzņēmēji un eksperti diskutēs par reģiona aktualitātēm un jaunākajām tendencēm. Forumā tiks apskatīta uzņēmējdarbības attīstība caur kultūras prizmu, kā arī jaunās paaudzes uzņēmēji - radošie un zaļie. Foruma norisi tiešraidē varēs vērot pasākuma platformā, sociālajos tīklos un portālā Tvnet.

Virtuālais formāts pasākuma dalībniekiem sniedz dažādas papildu priekšrocības. Viena no tām ir iespēja pašiem veidot pasākuma saturu, prezentējot sev aktuālo tēmu un savu uzņēmumu. Šādi dalībnieku vebināri norisināsies pēc iepriekš izveidotas un izziņotas programmas, nodrošinot tiešsaistes apmeklētāju iepriekšēju reģistrāciju.

Kā viena no lielākajām attālinātā formāta priekšrocībām ir iespēja veidot starptautiskos kontaktus, tādēļ interesentiem, kam aktuāla starptautiskā tīklošanās, LTRK Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Vidzemē 2021” ietvaros piedāvājam organizēt virtuālās tikšanās ar Ķīnas Zhejiang provinces Ningbo pilsētas uzņēmumiem. Esam izveidojuši sadarbību ar Ķīnas partneriem, lai organizētu B2B virtuālās tikšanās dalībnieka izvēlētā komunikācijas platformā.

Piedaloties pasākumā, iegūsiet jaunus potenciālo klientu un sadarbības partneru kontaktus, uzzināsiet par aktualitātēm uzņēmējdarbības vidē, varēsiet tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un citiem dalībniekiem, veidot savu saturu un prezentēt uzņēmumu. Neapšaubāmi tā ir iespēja izmatot mūsdienu tehnoloģiju priekšrocības un sasniegt pasauli, neizejot no sava biroja. 

Informējam, ka "Uzņēmēju dienas Vidzemē 2021" ir viens no četriem virtuālajiem pasākumiem, plašāka informācija par LTRK Iespēju festivāliem Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē "Uzņēmēju dienas 2021" pasākuma mājaslapā www.uznemejudienas.lv.

Papildu informācijai:

Inese Raiba

Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Kr. Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija

M. + 371 26642131

inese.raiba PIE chamber PUNKTS lv

07.04.2021

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031