Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Valmieras Mākslas dienu laikā pirmo reizi forumā pulcēsies esošie un topošie uzņēmēji. Forums “Māksla būt uzņēmējam” norisināsies 20.aprīlī no plkst.10.00 koncertzālē “Valmiera”.

Uzņēmējdarbība ir ne tikai pragmatiski aprēķini ar mērķi gūt peļņu, bet arī radošu risinājumu meklējumi. Foruma programmā iekļauti temati, kas uzņēmējiem sniegs praktisku informāciju. Tāpat būs pieredzes stāsti, kas dāvās iedvesmu meklēt jaunus ceļus un pieejas, pielāgojoties nākotnes aktualitātēm industrijā.

Foruma laikā dalībnieki dzirdēs profesionāļu viedokli par esošo uzņēmējdarbības vidi, pieejamiem atbalsta instrumentiem uzņēmēju izaugsmei, par izaicinājumiem personālvadībā un darbaspēka izvēlē. Tāpat foruma dalībnieki tiks iepazīstināti ar industrijas nākotnes tendencēm, aktualitātēm tehnoloģiju jomā, pētniecības resursa potenciāla izmantošanu jaunu produktu attīstībā un nākotnē aktuālajiem biznesa modeļiem.

Foruma mērķis ir informēt esošos un topošos uzņēmējus, uzņēmēju atbalsta organizāciju pārstāvjus par “Investīciju plānu Eiropai”, galvenajiem uzdevumiem, kā arī īstenotajām un plānotajām aktivitātēm to izpildei, lai veicinātu nodarbinātību, uzņēmēju izaugsmi un ieguldījumu ekonomikā.

Dalība forumā ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties mājaslapā www.makslabutuznemejam.lv.

Forumu “Māksla būt uzņēmējam” organizē “Europe Direct” informācijas centrs Valmierā ar Eiropas Komisijas finansiālu atbalstu.

Eiropas Komisijas galvenā prioritāte ir, neradot jaunus parādus, panākt, ka Eiropā atsākas izaugsme un palielinās darbavietu skaits. Kopš pasaules ekonomiskās un finansiālās krīzes sākuma Eiropas Savienībai (ES) grūtības rada zems investīciju līmenis un augsts bezdarbs. Šīs problēmas risināšanai Eiropas Komisija kopā ar Eiropas Investīciju banku uzsāka “Investīciju plānu Eiropai”.

“Europe Direct” ir 2005.gadā izveidots Eiropas Komisijas informācijas centru tīkls, kas darbojas visās ES dalībvalstīs. “Europe Direct” sniedz bezmaksas informāciju ikvienam iedzīvotājam par ES darbības jomām, kā arī aicina iesaistīties ES notiekošajos procesos un izmantot iespējas, ko sniedz dalība tajā.

 

Informāciju sagatavoja:

Malva Šķēle

“Europe Direct”

informācijas centrs Valmierā

Tālr.: 64281443

 

17.03.2017

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930