Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Valmieras Restorānu nedēļas laikā, no 5. līdz 11. novembrim, Valmieras pilsētas, Kocēnu un Burtnieku novada restorānos ēdienkarti būs sastādījis pats rudens. Brūklenes, dzērvenes, medījumi, cidonijas, ķirbji, zivis, sēnes un citas garšas būs atrodamas krāsainās un vitamīniem bagātās maltītēs.

Selerijas-bumbieru krēmzupa ar zilo sieru un karamelizētu bumbieru čipsi, kadiķa dūmos apdūmota buka gaļas tartars ar vītinātu brieža šķiņķi un dārzeņu friti, ērgļzivs ar rudens dārzeņiem un cidoniju-sviesta putām, griķu uzputenis ar Burtnieka ezera zandartu un baraviku, dūmota foreles fileja ar cidoniju sīrupu un lēni gatavotu bieti, kā arī citi ēdieni, kas parāda rudens garšu krāšņo paleti. Savukārt desertā gardēži varēs nogaršot kaltētu dzērveņu saldējumu ar bumbieru-ķirbja bezē un piparmētru šokolādi, brūklenes, lazdu riekstus un ābolu Valhorna šokolādē, ābolu musu brūkleņu spoguļglazūrā ar Latvijas rudzu maizes gelu, egļu sveķu-brūkleņu saldējumu ar bišu maizes krēmu un dzērvenēm pūdercukurā, kā arī īpašu Latvijas simtgadei gatavotu desertu – skābā krējumu musu ar dzērvenēm.

Ēdienkartes būs pieejamas www.visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās.

Trīs kārtu ēdienu piedāvājumu 20 EUR vērtībā aicinās izbaudīt pieci Valmieras pilsētas, Kocēnu un Burtnieku novada restorāni:

Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

Gaidīsim Jūs Valmieras Restorānu nedēļā no 5.novembra līdz 11.novembrim, lai baudītu senās garšas mūsdienu izpildījumā!

Informāciju sagatavoja:
Inita Nerātne
Valmieras Tūrisma informācijas centra
Tūrisma projektu vadītāja
Mob. tālr.: 25664420

12.10.2018

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930