Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Piektdien, 17.maijā, Valmierā izstādes – gadatirgus “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2019” laikā notiekošajā Biznesa forumā jau piekto gadu tika pasniegta “Balva uzņēmējdarbībā”. Valmieras pilsētas pašvaldības un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras apbalvojumu šogad saņēma pieci uzņēmēji un uzņēmējdarbības nozares pārstāvji.

Nominācijā “Gada uzņēmējs” balvu saņēma SIA “Dižozols” par ilgtspējīgu attīstību un izaugsmi, nodrošinot sociāli atbildīgu un veiksmīgu komercdarbību. Par izaugsmi, attīstot eksportspējīgas produkcijas ražošanu un veicinot Valmieras atpazīstamību, apbalvojumu “Gada eksportētājs” saņēma SIA “VALTANKS”. “Balvu uzņēmējdarbībā 2019” nominācijā “Gada investīcija” saņēma SIA “KOOL LATVIJA”, attīstot Latvijā radīta jauna koncepta degvielas uzpildes stacijas būvniecību Valmierā. Apbalvojumu “Gada jaunais uzņēmējs” saņēma sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Adaptive Media” par sekmīgu komercdarbības sākšanu, darbības paplašināšanu un jaunu darbavietu radīšanu. Savukārt Ruslans Sosinovičs (SIA “VALPRO”) par spēju rast racionālākos risinājumus ražošanas efektivitātes paaugstināšanai, pielāgojoties mainīgajai biznesa videi, mērķtiecīgi plānojot, organizējot un vadot komandas darbu, “Balvu uzņēmējdarbībā 2019” saņēma nominācijā “Gada speciālists”.

“Lepojamies ar mūsu uzņēmējiem, kas ir pamats pilsētas izaugsmē un Valmieru veido par vienu no Latvijas ekonomiskās izaugsmes reģionālajiem centriem. Mēs protam gan strādāt, gan svinēt panākumus. Tādējādi jau par tradīciju ir kļuvis Vidzemes Uzņēmēju dienās gūt iedvesmu jauniem darbiem, uzzinot par mūsu uzņēmēju veiksmes stāstiem un gūto pieredzi. Apbalvojumu saņem pieci laureāti, bet lepojamies ar ikvienu uzņēmīgu cilvēku, kurš Valmieru veido par teicamu vietu dzīvošanai, strādāšanai, atpūtai un izaugsmei,” pateicību izteica Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Kopā ar apliecinājuma rakstu uzņēmēji saņēma arī Valmieras izaugsmes medaļu un metālmākslinieka Edgara Bogdāna autordarbu.

Jāpiemin, ka Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldību rīkotās “Vidzemes Uzņēmēju dienas” norisinās jau 22.gadu, Valmierā pulcējot vairāk nekā 250 uzņēmumu pārstāvju, aicinot iepazīt novadu piedāvājumu, kā arī rosinot piedalīties dažādās aktivitātēs.

Informāciju sagatavoja:
Zane Bulmeistare
Valmieras pilsētas pašvaldības
Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas
vadītājas vietniece
Mob. tālr.:26443410 

 

 

 
17.05.2019

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031