Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Šodien, 1. februārī, plkst. 10:00 Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikumā elektroniski sākas agrā pieteikšanās mācībām 19 profesijās nākamajam mācību gadam. Tiešsaistē pieteikties iespējams tehnikuma mājas lapā www.vtdt.lv, sadaļā Uzņemšana.

 

Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums jau otro gadu piedāvā jauniešiem iespēju pieteikties mācībām elektroniski izvēlētajā profesijas apmācības grupā pirms pamatskolas absolvēšanas.

Agrās pieteikšanās laikā būs iespējams pieteikties mācībām autotransporta un mašīnzinību, koka izstrādājumu izgatavošanas un dizaina, būvniecības, IT, lauksaimniecības un ēdināšanas pakalpojumu programmās. Nākamajā mācību gadā tehnikums uzņems četrās jaunās profesijās – arhitektūras tehniķis, inženierkomunikāciju tehniķis, datorizētu kokapstrādes iekārtu operators un betonēšanas tehniķis. Neiztrūkstoši pieteikumus gaidīsim no jauniešiem, kuri vēlas apgūt programmēšanas tehniķa, automehāniķa, mēbeļu galdnieka, namdara, produktu un apģērbu dizainera asistenta, pavāra vai lauksaimniecības mehanizācijas tehniķa un citas profesijas.

“Arī šajā laikā vēlamies aicināt skolēnus jau šobrīd nopietni domāt, apsvērt un izrunāt ģimenēs tālākizglītības iespējas un arī pieteikties mācībām pie mums Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikumā kādā no mūsu piedāvātajām mācību programmām. Iepriekšējā mācību gadā redzējām, ka jaunieši šo iespēju pozitīvi novērtē un labprāt izmanto, tādēļ nodrošinām šo iespēju arī šogad – jau laicīgi pieteikties mācībām izvēlētajā programmā. Tehnikums nemitīgi attīstās – drīz durvis vērs jauna dienesta viesnīca Cēsīs, bet Priekuļos moderns automobiļu un lauksaimniecības tehnikas diagnostikas centrs, tādējādi cenšamies nodrošināt gan mūsdienīgu mācību, gan dzīves vidi,” skaidro tehnikuma direktors Artūrs Sņegovičs.

 

Informāciju sagatavoja:

Liene Sarapova 

komunikācijas speciāliste

sarapova.liene PIE pt.edu PUNKTS lv

 

01.02.2021

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930