Arhīva kalendārs

« January 2020 »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Aicinām Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes novadu tūrisma uzņēmējus piedalīties starptautiskajā tūrisma izstādē – gadatirgū “Balttour 2020”, kas norisināsies no 31. janvāra līdz 2. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Nodrošināsim iespēju tūrisma uzņēmējiem prezentēt savu tūrisma piedāvājumu Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes kopīgajā stendā “Vidzemes pieturvietas”. Katrā izstādes dienā būs iespējams piedalīties četriem tūrisma uzņēmējiem, diviem izstādes norises dienas pirmajā daļā, diviem dienas otrajā daļā.

Dalībnieku un vietu skaits ierobežots! Pieteikšanās dalībai izstādē zvanot Smiltenes novada Tūrisma informācijas centram uz +371 29395200 līdz 17. janvārim. 

Piedāvājam iespēju piedalīties arī “Vidzemes pieturvietu” stendā starptautiskajā tūrisma izstādē “Tourest 2020”, kas norisināsies no 7. līdz 9. februārim, Tallinā. Interesentiem lūgums sazināties ar Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra vadītāju Modri Apsīti, zvanot uz +371 26584237.

 

Informāciju sagatavoja:

Lelde Atlāce,

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra

tūrisma speciāliste


Seko mums:

www.instagram.com/vidzemespieturas/

www.facebook.com/vidzemespieturas/

www.draugiem.lv/vidzemespieturas/

Vai zināji, ka Valmierā maratons notiek arī janvārī? Starts un finišs ir uz Valmieras Kultūras centra skatuves, bet ceļš vedīs gan uz dažādām vietām Latvijā, gan ārvalstīs, ļaujot pat paceļot laikā. To, izpildot dažādus skaņdarbus septiņu stundu garumā, īstenos Starptautiskā ziemas mūzikas festivāla dalībnieki koncerta-maratona laikā, kas norisināsies 18.janvārī no plkst. 9.00 līdz 17.00 Valmieras Kultūras centrā.

Maratonu atklās Valmieras Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi. Tāpat dzirdēsim Valkas Mūzikas skolas, Limbažu Mūzikas skolas sagatavotus priekšnesumus, Vīlandes zēnu kori, Panevēžas stīgu orķestri un Panevēžas Mūzikas skolas audzēkņu uzstāšanos.

Mākslinieki nav ierobežoti skaņdarbu izvēlē, turklāt būs iespēja baudīt gan solo uzstāšanos, gan grupu un ansambļu priekšnesumus, skanēs instrumentālā mūzika, dziedājumi, arī žanru ziņā programma būs daudzveidīga.

Līdzjutēji aicināti atbalstīt maratona dalībniekus visu ceļu vai arī izvēlēties sev vēlamo laiku. Programma būs skatāma Valmieras Mūzikas skolas mājaslapā vms.valmiera.lv.

Valmierā ziemai ir sava skaņa, ko tā ik gadu atklāj īpašā festivālā. Arī 2020.gadu sākam skanīgi – no 13. līdz 19.janvārim Valmierā norisinās Starptautiskais ziemas mūzikas festivāls. Šoreiz tam izvēlēts vadmotīvs “Gadsimti spēlējas”. Programma skatāma Valmieras Mūzikas skolas mājaslapā un Valmieras mājaslapā www.valmiera.lv, sadaļā “Kultūra”.

Starptautiskā ziemas mūzikas festivāla organizatori ir Valmieras Mūzikas skola sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, Valmieras Kultūras centru un Valmieras 5.vidusskolu.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Informāciju sagatavoja:
Zane Bulmeistare
Valmieras pilsētas pašvaldības
Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece
Mob. tālr.:26443410