Arhīva kalendārs

« August 2020 »
MonTueWedThuFriSatSun
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

10.septembrī pulksten 18:00 Smiltenes novada Kultūras centrā viesosies bloga Seek the Simple autore Laura Arnicāne ar lekciju “Minimālisms. Dzīve ar vairāk”.

 Mūsdienās mēs dzīvojam lietu un informācijas pārpilnībā, bet tas nāk ar saviem mīnusiem. Šajā pārpilnībā bieži pietrūkst skaidrības par mūsu mērķiem, cieš darba produktivitāte un trūkst laika sev un saviem mīļajiem. Izvēļu ir tik daudz, un mums pietrūkst resursi (laiks, enerģija un nauda) tām lietām, kas mums ir vissvarīgākās.

Šajā lekcijā Laura iepazīstinot ar minimālisma domāšanas veidu, kura pamatā ir atbrīvošanās no visa liekā, iepazīstinās ar to, kas var iedot skaidrākas dzīves prioritātes un mieru ikdienā. Lekcija noteikti nebūs par to, kur visi interjeri ir vienādi balti bez mēbelēm, kur mēs visi ģērbjamies vienādi un kur ir garlaicīga dzīve. Laura dalīsies ar iedvesmu un praktiskiem instrumentiem, kas palīdzēs teoriju ienest  dzīvē.

No visa, kas nesagādā mums prieku vai nepalīdz mērķu sasniegšanā. Šajā lekcijā cilvēki uzzinās:

*kā atbrīvoties no liekām mantām mājās un darba telpā

*kā atbrīvošanās no liekā palīdzēs iegūt vairāk resursu – laiku, enerģiju, naudu – lietām, kas mums katram ir būtiskas

*kā tērēt savus resursus lietām, kas virza tuvāk taviem dzīves mērķiem

*kā arī citiem praktiskiem un noderīgiem padomiem

Biļetes ir pieejamas elektroniski “Bez Rindas” www.bezrindas.lv un Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Ieejas maksa par lekciju – 10 EUR. Vietu skaits ir ierobežots. Lekcija notiks, ievērojot visus drošas pasākuma organizēšanas nosacījumus. Kopējais pasākuma ilgums – 90 min. Vairāk informācijas pa tālruni +371286 vai kulturascentrs PIE smiltene PUNKTS lv.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

kulturascentrs PIE smiltene PUNKTS lv

28688101