Arhīva kalendārs

« October 2020 »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Līdz 2020. gada 31. oktobrim Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs aicina iedzīvotājus un novada viesus piedalīties aptaujā, kuras mērķis ir noskaidrot respondentu apmierinātību ar tūrisma piedāvājumu novadā, noteikt iecienītākos tūrisma objektus un uzklausīt citus ieteikumus un / vai komentārus, sekmējot iedzīvotāju un viesu līdzdalību Smiltenes novada tūrisma nozares esošās situācijas analīzes izstrādē.

Aicinām iedzīvotājus būt aktīviem, atvēlēt laiku un izteikt savu viedokli. Aptauja sastāv, galvenokārt, no jautājumiem ar atbilžu variantiem, kā arī nelielu skaitu atvērtiem jautājumiem. Anketā kopumā ir 40 jautājumi, un tās izpilde aizņem 10 līdz 15 minūtes.

Aptaujas anketa ir anonīma, iegūtie dati tiks izmantoti apkopotā veidā un palīdzēs Smiltenes tūrisma attīstības stratēģijas izveidē.

Ja Jums ir kādi jautājumi, ieteikumi, vai vēlaties paust savu viedokli, lūgums rakstīt uz e-pastu tourism PIE smiltene PUNKTS lv.

Aptauju var aizpildīt ŠEIT! ( https://saite.lv/turismaaptauja)

Paldies par Jūsu viedokli!

Informāciju sagatavoja:
Linda Šūlmeistere
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
Tūrisma organizatore
E-pasts: tic PIE smiltene PUNKTS lv
visit.smiltene.lv

Seko mums:
www.twitter.com/visitSmiltene
www.facebook.com/visitSmiltene

Sestdien, 10. oktobrī Valkas pagasta Saieta namā "Lugažu muiža" notika dzejnieces Velgas Kriles vārdam veltītā dzejas autoru – iesācēju konkursa "Tu arī mani spēsi izpildīt" laureātu apbalvošana.

Konkursa mērķis – Jauno talantu atklāšana un literāro dotību attīstības veicināšana. Popularizēt jaunu autoru dzeju. Godāt un izplatīt novadnieces Velgas Kriles radošo sniegumu jauno dzejnieku vidū.

Iesniegtos darbus vērtēja žūrija 5 cilvēku sastāvā. Konkursa darbi tika vērtēti aizklāti, neatklājot vērtētājiem autoru vārdus. Darbus vērtēja Zane Brūvere – Kvēpa - filoloģe, dzejniece, tulkotāja, Anita Anitīna – dzejniece, Lilita Kreicberga – Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas direktore, latviešu valodas skolotāja, Mārīte Magone - Valkas folkloras dziesmu draugu kopas “Nāburgi” un biedrības “Valkas Dāmu klubs” vadītāja un Diana Magone – latviešu valodas skolotāja.

Kopā tika iesniegtas 30 dzejas kopas no visas Latvijas - Rīgas, Neretas, Kuldīgas, Grobiņas, Alojas, Alūksnes, Liepājas Blomes, Valkas pagasta, pat no Londonas. Konkursa apbalvošanas dienā, klātienē savu dzeju lasīja 12 dalībnieki. Pasākumu krāsaināku padarīja dziesminieks Dinārs Gulbis ar Velgas Kriles dzejas vārdiem un protams ne tikai.

Galvenās balvas (100 EUR un novadnieces Skaidrītes Bondares svečturis)  ieguvēja - Laima Ābele no Rīgas
2.vieta - Elita Strazdiņa no Ropažu novada (pateicības raksts un Skaidrītes Bondares svečturis)
3. vieta - Ilze Vovka no Krāslavas novada (pateicības raksts un svečturis)
4. Zane Balode - Valka
5. Aija Rozena no Inčukalna pag.
6. Andris Jefimovs no Grobiņas
7. "Mīlestības vēstule" (tā autors sevi dēvē) - Rīga
8. Dārta Sīka - Rīga
9. Kaspars Cīrulis - Rīga
10. Krista Solovjova - Rīga

Informāciju sagatavoja:
Zane Mīļā,
Valkas pagasta Saieta nama "Lugažu muiža" vadītāja

Foto: Ivo Leitis
Sabiedrisko attiecību speciālists
Valkas novada dome
Tālr.:64707486
Mob.tālr. 26444002
www.valka.lv
www.facebook.com/Valkasnovads