Arhīva kalendārs

« April 2021 »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Lielā Talka šogad notiks 24.aprīlī, taču, kā ik gadu, viss aprīlis Valmierā ir pavasara sakopšanas mēnesis. Ņemot vērā joprojām augsto Covid-19 izplatību un sociālās distancēšanās noteikumus, līdzīgi kā pērn, arī šogad valmieriešiem ir iespējams rīkot solo talkas, duo talkas un ģimenes talkas. Šogad īpaši aicinām sakopt pilsētas publiskās dabas teritorijas, valmieriešu iecienītās atpūtas takas, kā arī jebkuru citu publisku teritoriju, kur nepieciešama atkritumu savākšana vai kādi labiekārtošanas darbi.

  Lai vienotos par savākto atkritumu maisu atstāšanas vietu vai saņemtu maisus un atbalstu talkas norisei, Valmieras pilsētas pašvaldība aicina sazināties ar Lielās Talkas koordinatoru Dzintaru Franci pa tālruni 28314534 vai rakstīt e-pastu uz talkas PIE valmiera PUNKTS lv. Rakstot e-pastu, noteikti nepieciešams norādīt tālruni saziņai.

Jau šobrīd visiem talkotgribētājiem ir iespēja pieteikt savas talkas arī talkošanas tiešsaistes kartēs Lielās Talkas mājas lapas www.talkas.lv sadaļā “Kartes”. Tas ļaus koordinētā un drošā veidā vienoties Valmieras un Latvijas sakopšanā.

 Tā kā šogad talkotāji aicināti orientēties uz individuālo talkošanu, talku pieteikšanas kartē www.talkas.lv šogad ir pieejama īpašā SOLO talkas karte. Tajā savu atkritumu savākšanas vietu var atzīmēt tie, kuri dosies talkot vienatnē. Taču gan atkritumu savākšanas talkas, gan labiekārtošanas talkas iespējams pieteikt arī jau tradicionālajā Lielās Talkas kartē.

Šogad Lielās talkas vadmotīvs ir “Par zaļu Latviju – katrs atsevišķi, bet visi kopā”,  jo ikviens no mums var dot savu artavu, lai Latvija kļūtu par zaļāko un tīrāko valsti pasaulē.

Aicinām sekot līdzi arī aktuālajai informācijai par Lielās Talkas un pavasara sakopšanas aktivitātēm Valmierā! Tuvojoties Lielajai Talkai, informācija par talkas norisi Valmierā tiks precizēta atbilstoši epidemioloģiskās situācijas noteikumiem.

 Informāciju sagatavoja:

Līga Bieziņa

Valmieras pilsētas pašvaldības

Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas

sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā

Tālr.: 64210682; 26495997