Arhīva kalendārs

« October 2021 »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sestdien, 24. oktobrī, Koncertzālē “Cēsis” jaunā studijas albuma Eiropas tūres ietvaros uzstāsies dāņu muzikālā apvienība Efterklang. Koncertam tuvojoties, grupa izziņojusi koncerta iesildītājmākslinieku – tā būs pašmāju dziesminiece Alise Joste.

8. oktobrī, vācu neatkarīgā zīmola City Slang paspārnē klajā nācis Efterklang sestais studijas albums Windflowers un tam sekojošas koncerttūras ietvaros vieni no pirmajiem koncertiem gaidāmi Baltijas valstīs, no kuriem vienīgais Latvijā būs Koncertzālē “Cēsis”.

Koncertam Cēsīs Efterklang izziņojuši arī iesildošo mākslinieku – tā būs mūziķe un dziesmu autore no Rīgas Alise Joste. Alise uz Latvijas mūzikas skatuves darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un šajā laikā ir izdevusi trīs kritiķu novērtētus un godalgotus albumus. 24. oktobra vakarā Alise izpildīts gan dziesmas latviešu valodā no jaunākā albuma "Šākātā", gan senāk tapušas dziesmas.

Vakara uzmanības centrā viennozīmīgi būs Eftetklang jaunais Albums Windflowers un dziesmas no tā. Ieraksta tapšanas laikā izredzes pieaicināt viesmāksliniekus un sesijas mūziķus bija ierobežotas, tāpēc grupai nācās atteikties no ierastā radošā procesa un pieņemt faktu, ka viņu pašu iespējām ir zināmas robežas. Albums Windflowers, ierakstīts piecos braucienos uz studiju-rezidenci Real Farm Mēnas salā, uz dienvidiem no Kopenhāgenas. Jaunajā albumā Kaspers vairumā dziesmu izpilda angliski. Skanējums ir reizē spilgts un intīms ‒ tie ir trīs draugi, kas no jauna atrod cits citu laikā, kad pasaule ap viņiem šķiet tik nepastāvīga. Albums stāsta par eksistenci ‒ vienatnē, kopā un dabā. Tas runā par agrākās saiknes atjaunošanu un to, kā draugi ļauj cits citam augt.

Singls “Hold Me Close When You Can” no Efterklang jaunā albuma:

https://www.youtube.com/watch?v=HfEoGH9wmH0

Biļetes uz koncertu Cēsīs nopērkamas internetā www.bilesuparadize.lv, “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un Koncertzāles “Cēsis” kasē.

Biļetes uz koncertu ir derīgas tikai kopā ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts.

Informāciju sagatavoja: Egija Saļņikova, Koncertzāles “Cēsis” Mārketinga un komunikācijas vadītāja, E-pasts: egija.salnikova PIE cesukoncertzale PUNKTS lv, Tālr.: +371 26171151