Kultūras ziņas

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā rītvakar, 29. jūlijā plkst. 22.00 tiešraidē skatīties Gulbenes novada un pilsētas svētku Gulbenes Novads. Saknes. Piederība. ietvaros rīkoto Gulbenes novadnieku dienu deju lielkoncertu Nāc laika loku kopā izdzīvot!.

 Gulbenes novadnieku dienu deju lielkoncerta koncepcija ir “Mājas. Vieta, caur kuru rit laiks. Un neko neaiznes projām, tikai pienes klāt... saved kopā... Te dzīvo paļāvība mūžos iedibinātajai kārtībai...”, un tajā piedalās 18 Gulbenes novada visu paaudžu tautisko deju kolektīvi.

TIEŠRAIDE ŠEIT:

Lielkoncerta skatītājus ar saviem priekšnesumiem priecēs deju kolektīvs “Rūsiņš”, “Veiksme”, “Tirza”, “Poga”, “Litenietis”, “Zelta”, “Zeija”, “Saulgriezis”, “EGA”, “Unce”, “Ratenieki”, “Apinītis”, “Ratiņš”, “Azanda”, “Avots”, “Ozoli”, “Vērdiņš”, “Spārēni”, kā arī Gulbenes Tautas teātra, jauniešu un bērnu teātra studiju aktieri.

Lielkoncerta scenārija un projekciju autore ir Ligita Zitāne, uzveduma deju virsvadītāja ir Edīte Ķikuste, režisore ir Ilvita Kļaviņa, bet scenogrāfe – Sandra Dikmane, savukārt lielkoncerta producente ir Edīte Siļķēna.

Tiešraides skatītājiem būs iespēja vērot arī uguns priekšnesumus jeb salūtu, kas radīts speciāli šiem svētkiem.

Gulbenes novadnieku dienu deju liekoncerts tiek rīkots par godu Gulbenes novada un pilsētas svētkiem jeb Novadnieku dienām “Gulbenes Novads. Saknes. Piederība.”. Šie svētki ir satikšanās sarunās, diskusijās un pieredzē par piederību novadam, Latvijai, pasaulei, tā ir satikšanās desmit nozaru grupās, mūzikā, mākslā, sportā, kultūrā, sadziedāšanās un sadejošana, lai apjaustu Gulbenes novada spēku.

Gulbenes novadnieku dienu deju lielkoncerts tiešraidē skatāms arī LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv. Skatītāji un svētku dalībnieki aicināti iesaistīties Twitter sarunā ar tēmturi #GulbeneSvin.

28.07.2017

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930