Pasākumu arhīvs

« Aprīlis 2016 »
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

8. aprīlī plānota nākamā Reģionālās attīstības koordinācijas padomes sēde, kurā plānots skatīt 3.3.1.specifiskā atbalsta mērķa „Palielināt privāto investīciju apjomu reģionos, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai atbilstoši pašvaldību attīstības programmās noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām” 3. atlases kārtas jautājumus:

- 89 novadu pašvaldību, kurās neietilpst reģionālas nozīmes attīstības centri, projektu ideju konceptu priekšatlases rezultātus, pieņemot lēmumu par atbalstāmajiem projektu ideju konceptiem, to ERAF finansējuma apmēru un sasniedzamajiem iznākuma rādītājiem;

- Ministru kabineta rīkojuma projektu par atbalstāmajiem projektu ideju konceptiem 3.atlases kārtas ietvaros, to ERAF finansējuma apjomu un sasniedzamajiem iznākuma rādītājiem.

VPR tajā pārstāvēs Teritorijas plānošanas nodaļas vadītāja Ieva Kalniņa.

Vides risinājumu institūts un Latvijas Hidroekoloģijas institūts 8. aprīlī organizē populārzinātnisku konferenci "Klimata pārmaiņas Latvijas ūdeņos: Zinātne-Tehnoloģijas-Risinājumi", kas norisināsies Vidzemes koncertzālē CĒSIS. Konferencē par klimata pārmaiņām, to ietekmi uz Latvijas ūdeņiem, cilvēku lomu klimata pārmaiņu barības ķēdē, modernām tehnoloģijām ūdeņu izpētē un ilgtspējīgiem risinājumiem ūdeņu apsaimniekošanā stāstīs gan vadošie Latvijas zinātnieki ūdeņu izpētes jomā, gan pasaules līmeņa attālās izpētes speciālisti un tādi vides aizstāvji kā žurnāliste Sandra Kropa un Pasaules Dabas fonda valdes priekšsēdētājs Uģis Rotbergs. VPR tajā pārstāvēs Attīstības un projektu nodaļas vadītāja Laila Gercāne.

8. aprīlī Rīgā norisināsies projekta "Pieci klasteri starpnozaru izcilībai" (5FOREXCELLENCE) partneru sanāksme. VPR tajā pārstāv Projektu vadītājs Kristaps Ročāns.