Projektu jaunumi

Plāno rakstīt programmas “Erasmus+: Jaunatne darbībā” Stratēģiskās partnerības projektu un iesniegt 2017. gada 4. oktobra projektu konkursā, bet nezini, ar ko sākt? Atnāc uz Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru 25. augustā plkst. 13:00 un uzzini!

Atgādinām, ka tuvojas 2017. gada 4. oktobra projektu konkurss, kurā var iesniegt Stratēģiskās partnerības projektus labās prakses apmaiņai, tai skaitā, Starptautiskās jauniešu iniciatīvas.

Stratēģiskās partnerības labās prakses apmaiņai projektu mērķis ir ļaut organizācijām attīstīt un stiprināt sadarbības tīklu, paaugstināt savu darbības kapacitāti starptautiskā līmenī, kā arī apmainīties un salīdzināt idejas, prakses un metodes.

Starptautisko jauniešu iniciatīvu projektu mērķis ir veicināt jauniešu aktivitāti, uzņēmīgumu un sociālo atbildību. Starptautiskos jauniešu iniciatīvas projektus ierosina, izplāno un īsteno paši jaunieši.

Ja tevi interesē kāds no šiem projektu veidiem, bet trūkst pietiekamas informācijas, lai attīstītu savu ideju līdz galam un aizpildītu projekta pieteikumu, tad 2017. gada 25. augustā nāc uz Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras informatīvo pēcpusdienu par programmas “Erasmus+: Jaunatne darbībā” 2. pamatdarbības Stratēģiskās partnerības labās prakses apmaiņai (t. sk. Starptautiskās jauniešu iniciatīvas) projektiem.

Pasākuma laikā apskatīsim šādas tēmas:

- Kas ir Stratēģiskās partnerības projektu labās prakses apmaiņai projekti un to būtiskākās iezīmes?

- Kā kvalitatīvi aizpildīt projekta pieteikumu?

- Kā veidojas projekta budžets?

Pasākuma vieta: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, Mūkusalas iela 41, Rīga, 1. stāvs.

Pasākuma sākums: 2017. gada 25. augustā plkst.13:00.

Dalība pasākumā bez maksas.

Lai pieteiktos pasākumam, lūdzu aizpildīt elektronisko pieteikšanās anketu: http://ej.uz/y4cy līdz š.g. 22. augusta plkst. 17:00.

Programma “Erasmus+: Jaunatne darbībā” sniedz iespēju darboties neformāli, veidot un īstenot projektus starptautiskā līmenī, sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas pilsonības apzināšanos un iesaistīt jauniešus Eiropas nākotnes veidošanā.

Izglītības un zinātnes ministrija ir atbildīgā ministrija par programmas “Erasmus+” īstenošanu Latvijā, savukārt  Valsts izglītības attīstības aģentūra un Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra  nodrošina  programmas ieviešanu. Par projektu konkursiem jaunatnes jomā vairāk var uzzināt www.jaunatne.gov.lv sadaļā “Erasmus+”. Savukārt par izglītības un mācību jomas projektiem - www.viaa.gov.lv sadaļā “Erasmus+”.

 

Informāciju sagatavoja:

Juta Reķele,

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras

Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinatore

Tālr. nr.: 67358062, e-pasts: juta.rekele[at]jaunatne.gov.lv

 

16.08.2017

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930