Sabiedriskā transporta jaunumi

Pirmdien, 20. jūlijā, tika paziņoti pieci uzņēmuma “Statoil Fuel & Retail Latvia” organizētā konkursa “Aizrautīgākais Dziesmu un deju svētku šoferis” uzvarētāji. Ceturto vietu ar 516 balsīm ieņēmis Nauris Šūlmeistars, kuru izvirzīja Valmieras Viestura vidusskolas tautas deju kopa “Viesturietis”, bet piektā vieta ar 511 balsīm Sergejam Smorodinam, kuru izvirzīja pūtēju orķestris “Si bemol”, liecina konkursa organizētāju sniegtā informācija.

Uzvarētāji saņems degvielas karti 100 eiro vērtībā un desmit hotdogus, savukārt kolektīvu dalībnieki, kuri nominēja autobusu vadītājus, saņems Statoil MadeToGo pārsteigumus.

Augstajā astotajā vietā ierindojās arī trešais titulam izvirzītais SIA “VTU Valmiera” autobusa vadītājs Ainars Āboliņš, kurš saņēmis 300 balsis. Ainaru nominēja Valmieras sākumskolas meiteņu un zēnu kori.

“Esmu piedalījusies vairākos deju svētkos - gan pieaugušo, gan skolēnu. Pēdējos divos kā vadītāja. Jāatzīst, ka mūsu šī gada svētku šoferītis pārspēj visus iepriekš redzētos. Nebija mirklis, kad viņš nedomāja, kā labāk mums - dejotājiem. Starp dejām lielie varēja ģērbties autobusā un mazie sasildīties, kad bija salijuši. Visur paspējām laikā un arī pusdienās bijām pirmie. Kad sestdienas vakaru gribējām pavadīt Vecrīgā un sapratām, ka pēdējais tramvajs uz Juglu ir plkst. 23.53, mūsu ideālais šoferis piedāvājās atbraukt mums pakaļ, kad vien gribējām. Kuram vēl uz klubiņu braucis pakaļ lielais 49 vietu autobuss? Visi braucieni autobusā pavadīti smieklos un dziedot,” par Nauri rakstīja Viestura vidusskolas kolektīvs.

“Mums bija divi mēģinājumi, caurlaides, ģenerālmēģinājums un koncerts, taču Sergejs noskatījās KATRU mūsu uzstāšanos!!! Tas nozīmē, ka viņš mēģinājumos ir pavadījis tikpat daudz laika, cik mēs. Visas kopīgās vēlās vakara orķestrantu dzīves stāstu sarunas tika pavadītas arī ar šoferīti. Un naktī, kad nenāca miegs, orķestrantu nakts palaidnības zināja arī viņš, protams, neiztikt arī ar stāstiem par saviem skolas laika palaidnību trikiem. Katram šoferim autobuss ir pats dārgākais, un viņš par to rūpējas, tādēļ katru reizi, kad iekāpām autobusā, viņš mums uzticēja pašu dārgāko - savu autobusu! Tagad Sergeju uzskatām kā savējo, par pateicību, ka viņš mums bijis tik lielisks, uzdāvinājām mūsu orķestra vējjaku ar Valmieras Valsts ģimnāzijas PO "Si bemol" uzdruku. Tagad visos mūsu orķestru izbraucienos gribēsim doties tieši ar viņu!” lasāms “Si bemol” sagatavotajā stāstā.

Nauris pastāstīja, ka konkursa rezultāts viņam ir pārsteigums. Par kopā ar kolektīvu pavadīto laiku autobusa vadītājs ir priecīgs – jaunieši bijuši pieklājīgi, atsaucīgi un jauki. Savukārt Sergejs kopā ar “Si bemol” aktīvi sekojis līdzi balsošanas rezultātiem. Arī Sergejs uzsver, ka bijis ļoti labs kolektīvs ar aktīviem un jaukiem jauniešiem.

SIA “VTU Valmiera” izsaka pateicību Dziesmu un deju svētku dalībniekiem un visiem balsotājiem.

Konkursam iesniegtos kolektīvu sagatavotos aprakstus iespējams lasīt šeit: http://vtu-valmiera.lv/index.php/8-zias/1180-ari-autobusu-vaditaji-no-valmieras-nomineti-titulam-aizrautigakais-dziesmu-un-deju-svetku-soferis

Rezultāti skatāmi šeit: http://dziedundejo.lv/burtu-burviba/4/

 

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Bulmeistare

SIA „VTU Valmiera”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: pr PIE vtu-valmiera PUNKTS lv
Mob. tel.: 26443410

 

20.07.2015

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930