VPR jaunumi

No š. g. 1. jūnija līdz 1. oktobrim ikviens interesents aicināts piedalīties ceļošanas akcijā ‘’Apceļo Via Hanseatica!’’, lai iepazītu pārrobežu tūrisma maršruta Via Hanseatica tūrisma objektus un piedāvājumu Vidzemē.

Ceļošanas akciju organizē Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Amatas, Beverīnas, Burtnieku, Cēsu, Kocēnu, Pārgaujas, Raunas, Strenču novadu un Valmieras pilsētas pašvaldībām un ceļošanas akcijā iesaistītajiem tūrisma uzņēmējiem. Akcijas dalībniekiem būs iespēja apmeklēt svētkus un svinības vairāku pašvaldību teritorijās, viesoties dabas un kultūrvēstures objektos, kā arī iepazīt Vidzemes uzņēmumu saimniekus.

Akcijas dalībnieki, viesojoties tūrisma objektos, aicināti uzņemt fotogrāfijas un ievietot tās savā sociālā tīkla Facebook kontā, aprakstam pievienojot tēmturi #ViaHanseatica. Ceļošanas akcijas objektu saraksts un noteikumi tiks publicēti 1. jūnijā tūrisma maršruta Via Hanseatica Facebook kontā (www.facebook.com/ViaHanseaticaLatvija) un augstākminēto pašvaldību tūrisma interneta vietnēs. Akcijas nolikums atrodams arī šeit. Ceļošanas akcijas objektu saraksts: ej.uz/VHakcijasobjekti

Akcijas noslēgums plānots 19. oktobrī, kad tie dalībnieki, kuri būs piedalījušies akcijā un izpildījuši visus akcijas noteikumus, piedalīsies balvu izlozē. Galvenajā balvā – dāvanu karte 300 eiro vērtībā ceļojuma iegādei tūrisma aģentūrā “Impro ceļojumi”. Balvu fondā arī dāvanu kartes ceļojumam 100 eiro apmērā, kuras tiks izlozētas papildus trīs nominācijās. Vairāki akcijas dalībnieki iegūs arī pašvaldību un to uzņēmumu sarūpētās balvas. Aicinām Jūs piedalīties ceļošanas akcijā “Apceļo Via Hanseatica!” – ceļot, fotografēt un laimēt balvas!

Via Hanseatica ir pārrobežu tūrisma maršruts, kas savieno vairāku valstu pilsētas – Sanktpēterburgu, Narvu un Ivanovogorodu, Tartu, Valku un Valgu, Valmieru un Siguldu. 580 km garais ceļš starp Rīgu un Sanktpēterburgu aicina ceļot vienatnē, kopā ar draugiem vai ģimeni, sekojot savām interesēm un vaļaspriekiem – dabas vērošanai, piedzīvojumu meklēšanai vai kultūras baudīšanai.

Informāciju sagatavoja: Zane Krūmiņa, akcijas “Apceļo Via Hanseatica!” organizatore, tālr. 26367732, e-pasts: via.hanseatica PIE gmail PUNKTS com.

31.05.2018

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031