VPR jaunumi

Šogad Vidzemes plānošanas reģions no jūnija līdz novembrim aicina ceļotājus piedalīties tūrisma akcijā #AtklājVidzemi. Akcijas organizētāji rosina caur stāstu izzināšanu atklāt vietu unikālo dvēseli un piedzīvot Vidzemi no jauna.

Katru otro nedēļu sociālā medija Facebook grupā “Atklāj Vidzemi”, kā arī Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapā www.vidzeme.lv tiks publicēts viens stāsts par kādu kultūrvēstures vai dabas objektu Vidzemē, kuru vērts apciemot un izzināt. Vidzemes plānošanas reģiona tūrisma eksperti būs sagatavojuši arī ieteikumus Vidzemes apceļotājiem par interesantiem tūrisma objektiem tuvumā, lai ceļojums ir aizraujošāks. 

Apceļo Vidzemi un laimē balvas!

Akcijas noslēgumā starp aktīvākajiem ceļotājiem tiks izlozēti 3 balvu komplekti ar aktīvai atpūtai dabā noderīgām lietām.

Akcijas noteikumi

1. Tūrisma akcija norisinās no 2021. gada 3. jūnija līdz 30. novembrim.

2. Lai kļūtu par akcijas dalībnieku un piedalītos balvas izlozē, jāpiesakās Facebook grupā “Atklāj Vidzemi”. Akcijas laikā jāapceļo vismaz 5 akcijas vietas un par katru jādalās ar 1 fotogrāfiju un iespaidiem komentāros pie attiecīgās akcijas vietas ieraksta grupā.

3. Balvās būs dabas tūrista komplekts – pārgājienu mugursoma un dāvanas no pārgājienu maršruta Mežtaka. Balvu izloze tiks veikta un uzvarētāji paziņoti līdz 2021. gada 15. decembrim. Uzvarētāji tiks publiskoti Facebook grupā “Atklāj Vidzemi”, kā arī rīkotājs sazināsies ar uzvarētājiem, sūtot privātu ziņu sociālajā medijā Facebook.

Izzini Vidzemi un tās vietu stāstus, esi radošs, fotografējot un komentējot piedzīvojumu iespaidus sociālā tīkla Facebook grupā “Atklāj Vidzemi”, un laimē balvas!

Uz tikšanos Vidzemē!

Tūrisma akciju #AtklājVidzemi rīko Vidzemes plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar reģiona pašvaldībām. To atbalsta garās distances pārgājienu maršruts "Mežtaka". 

Informāciju sagatavojusi:
Zane Kaķe
Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciāliste
zane.kake PIE vidzeme PUNKTS lv

02.06.2021

Notikumi

«Marts 2024»
POTCPSSv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031