Arhīva kalendārs

« April 2019 »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

“Koksne un mēbeles” ietvaros izstrādātas Dizaina un eksporta vadlīnijas, kas veidotas, lai palīdzētu uzņēmumiem izprast produkta vai pakalpojuma attīstības procesu, tādejādi veicinot kompānijas izaugsmi un pievienotās vērtības radīšanu. Materiāls iekļauj uzņēmumā notiekošo dizaina procesu izvērtējuma anketu, kā arī pašvērtējuma anketu gatavībai sākt eksportu.

Lasiet >> šeit

 

Lejupielādējiet >> šeit 

Vadlīnijas izstrādātas Interreg Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta "Kokapstrādes un mēbeļu industrijas produktu inovācijas un eksports Veru apgabalā un Vidzemes plānošanas reģionā" ietvaros. Tā mērķis ir stiprināt pārrobežu sadarbību kokapstrādes un mēbeļu sektorā starp Veru apgabala un Vidzemes plānošanas reģiona uzņēmējiem, lai attīstītu inovācijām bagātu industriju, kā arī veidotu pievienoto vērtību koksnes produktiem, izmantotu dizaina stratēģisko domāšanu un veicinātu eksporta iespējas nozarē. Vairāk >> šeit

Augstākminētā informācija šajā publikācijā atspoguļo autora viedokli un Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.


 

 

 

 

 


Izveidots informatīvs izdevums kokrūpniekiem, kurā iespējams lasīt par īstenoto sadarbību starp jomas pārstāvjiem Latvijā un Igaunijā, īstenotajām pieredzes apmaiņas vizītēm, tirdzniecības misijām un citām aktivitātēm.

Pieejama arī rokasgrāmata ar dizaina un eksporta vadlīnijām kokrūpniekiem produktu un pakalpojumu attīstībai.

Iepazīstieties ar izdevumu >> šeit 

 

Izdevums veidots Interreg Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta “Koksne un mēbeles” ietvaros. Tā mērķis ir stiprināt sadarbību kokapstrādes un mēbeļu sektorā starp Veru apgabala un Vidzemes plānošanas reģiona uzņēmējiem, lai attīstītu inovācijām bagātu industriju, kā arī veidotu pievienoto vērtību koksnes produktiem, izmantotu dizaina domāšanu un veicinātu eksporta iespējas nozarē. 

Izdevumu sagatavoja: Ieva Bīviņa, Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciāliste, ieva.bivina PIE vidzeme PUNKTS lv. 

 

Augstākminētā informācija šajā publikācijā atspoguļo autora viedokli un Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.