Publicēti vebināru cikla “Aprites ekonomikas principu ieviešana restorānu nozarē” ieraksti ar tulkojumu latviešu valodā

publiceti vebinaru cikla aprites ekonomikas principu ieviesana restoranu nozare ieraksti ar tulkojumu latviesu valoda

Ievads aprites ekonomikā - kas, kā un kāpēc?

Aprites ēdienkartes plānošana – kā veicināt apritīgu ēdienu gatavošanu savā restorānā?

Atkritumu rašanās novēršana un samazināšana

Ilgtspējas mārketings un komunikācija. Kā reklamēt savu restorānu un komunicēt par tā darbībām aprites ekonomikas jomā?

Jautājumiem:
Lienīte Priedāja-Klepere, projektu vadītāja
lienite.priedaja@vidzeme.lv
+371 26133028

Informāciju sagatavoja:
Dzintars Močs, sabiedrisko attiecību speciālists
dzintars.mocs@vidzeme.lv
+371 28246484