Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā

  • vidzemes regiona ekologisko dzerienu razotaju prakse dzerienu razotaju uznemumos francija

Tā kā Latvijā praktiski nav iespējams iegūt specializētu izglītību dabīgu ekoloģisku dzērienu, proti, sidru un sulu ražošanā, vairāki sulu un sidru ražotāji, Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībnieki, kas vēlas attīstīt savu produktu kvalitāti un ieviest jaunus produktu segmentus, izteica vēlmi doties praksē uz Franciju, kur Normandija ir pazīstama kā viens no labākajiem reģioniem – sidru ražotājiem, bet savukārt Elzasa – kā sulu ražotāji. Projekta dalībniekiem būs iespēja projekta ietvaros doties praksē uz sulu un sidra ražotāju uzņēmumiem Francijā, kur tie attīstīs praktiskās iemaņas un iegūs jaunas zināšanas par ekoloģisko dzērienu ražošanas metodēm.

 

Jaunākais