Kultūras ziņas

Vaidavas pagasta bibliotēka un profesionālās izaugsmes trenere Aija Iesalniece aicina uz pielietojamās improvizācijas sešu nodarbību ciklu Vaidavas pagasta bibliotēkā. Lai gan pirmā nodarbība jau aizritējusi, interesentiem vēl ir iespēja nodarbību ciklu sākt, pievienojoties otrajā nodarbībā, kas norisināsies 22. martā. Pieteikties var, rakstot vaidavas.biblioteka PIE vb.valmierasnovads PUNKTS lv vai zvanot pa tālruni 27891678. Lūdzam ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

Nodarbības notiek: 8. martā, 22. martā, 5. aprīlī, 19. aprīlī, 3. maijā, 17. maijā.

Par pielietojamo improvizāciju Aija Iesalniece 2022. gadā apgāda “Zvaigzne ABC” izdotajā grāmatā “Improvizē savai izaugsmei” raksta: “Tā ir jaudīga mācību metode visu vecumu cilvēkiem, kas praktiskā darbībā palīdz apgūt darbā un ikdienā nepieciešamās prasmes. Mācības ir īsu un fokusētu spēļu kopums, kas ļauj teoriju praktizēt mācību telpā – psiholoģiski drošā vidē. Praktizējot jaunu prasmi spēļu veidā, dalībnieks iegūst pozitīvus impulsus, kas ļauj prasmei nostiprināties un dabiski izpausties. Tas nozīmē, ka negaidītās vai nepārtraukti mainīgās situācijās dalībnieks spēs saglabāt mieru un asu prātu, lai rastu veiksmīgus risinājumus un pārliecinoši izmantotu savas zināšanas un pieredzi tad, kad to visvairāk vajag.”

Aija Iesalniece ir pielietojamās improvizācijas ieviesēja Latvijā – vieslektore augstskolās komunikācijas un improvizācijas kursu programmās; starptautiskās pielietojamās improvizācijas apvienības “Applied Improvisation Network” biedre; sertificēta supervizore un vadības psiholoģijas maģistre, kura savā darbā pētījusi un izstrādājusi improvizācijas teātra metožu pielietojumu supervīziju un personības izaugsmes treniņu kursiem un lekcijām.

Drosme un pārliecība rīkoties, spēja pielāgoties neparedzamajam, prasme saskatīt iespējas izaicinošās situācijās – par šīm un vēl citām tēmām improvizēsim Aijas Iesalnieces vadītajās nodarbībās “Improvizē savai izaugsmei” Vaidavas pagasta bibliotēkā.

Dalība bez maksas.

 

Informāciju sagatavoja:
Inguna Dukure
Vaidavas pagasta bibliotēkas vadītāja

 

.

 

10.03.2023

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930