Kultūras ziņas

Baltijas jūras reģiona valstu starpkultūru tīkls ARS BalticaPA Culture un CCI Contact Desk aicina uz trešo tiešsaistes semināru pasākumu ciklā. Tas notiks 30. novembrī no plkst. 14.00 līdz 16.00 (pēc Centrāleiropas laika). Šī darbsemināra laikā tiks aplūkota tēma: "Papildus pamatiem: Līdzekļu vākšanas un attīstības iespēju izpēte". Darba valoda – angļu.

Plašāku informāciju var atrast: https://ej.uz/ars-baltica-workshop

Ja vēlaties piedalīties, lūdzu, reģistrējieties, izmantojot saiti: ŠEIT.


Darbsemināra apraksts 

Ir vajadzīgi resursi, lai īstenotu lieliskas idejas ar labiem partneriem. Ir pieejamas dažādas programmas, lai atbalstītu kultūras un radošās iniciatīvas - vai tie būtu plašas sadarbības, vai individuāli projekti. Seminārs sniegs ieskatu finansēšanas programmās, un kā tās izvēlēties atbilstošākas iecerēm. Pasākumā būs dalīšanās gan ar labās prakses piemēriem, gan neveiksmīgo pieredzi. Tāpat semināra dalībniekiem būs iespēja uzzināt par dažiem būtiskiem aspektiem projektu izstrādē un piekļuvē finansēšanas programmām.

Darbsemināra eksperts

Ja citi baidās no prasībām finansējuma saņēmējam, projektu darba plānu izstrādes un budžeta plānošanas, Larss Šībers ir aizrāvies ar šīm lietām. Viņam patīk dot iespēju partneriem pārvērst savas idejas apstiprinātos projektu pieteikumos. Būdams projektu vadītājs uzņēmumā REM Consult, kas atrodas Hamburgā, L. Šībers sniedz atbalstu ES finansētiem projektiem par ļoti dažādām tēmām – sākot no inovācijas līdz aprites ekonomikai. Viņš sagatavo pieteikumus projektu partnerībām, kā arī sniedz atbalstu apstiprināto projektu vadībā un finanšu menedžmentā. Papildus tam, ka L. Šībers vairāk nekā desmit gadus ir palīdzējis īstenot projektus un gatavojis pieteikumus vairāk nekā divpadsmit reģionālās, valsts un Eiropas finansēšanas programmās, viņš vada pasākumus, attīsta un pasniedz augstskolā.

Publicēts, izmantojot ARS Baltica sagatavoto informāciju.

.

24.11.2023

Notikumi

«Maijs 2024»
POTCPSSv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031