Pasākumu arhīvs

« Februāris 2022 »
POTCPSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 

Vidzemes inovāciju nedēļa 2022: 21.-25. februāris

Vidzemes plānošanas reģions 2022. gadā jau ceturto reizi organizēs VIDZEMES INOVĀCIJU NEDĒĻU un aicina uzņēmumus, pašvaldības, organizācijas un citus interesentus Vidzemē un ārpus tās robežām pievienoties organizatoru kopienai, lai piedāvātu inovāciju nedēļas apmeklētājiem izzinošus un vērtīgus pasākumus.

 

Vidzemes inovāciju nedēļa norisināsies no 2022. gada 21. februāra līdz 25. februārim. Tas ir laiks, kad Vidzemē biežāk lietotais vārds ir “inovācija” un kad no jauna sev un citiem pierādām, ka vidzemnieki uzdrīkstaszina kā un rīkojas.

 

Iniciatīvas mērķis ir nemainīgs – stiprināt vidzemnieku inovācijas garu un veidot auglīgu vidi jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai, sadarbībai un ideju apmaiņai starp izglītības un pētniecības sektoru, uzņēmējiem un zinātniekiem, nozaru līderiem un sabiedrību, ideju radītājiem un finansētājiem.

 

2022. gada tēma – SIMBIOZE attīstībai un inovētspējai

Uzziņai: http://innovation.vidzeme.lv

 

 

.

Seminārs “Aprites un bioekonomika lauksaimniecībā – studentu un lauksaimnieku sadarbības potenciāls” 

Seminārā “Aprites un bioekonomika lauksaimniecībā – studentu un lauksaimnieku sadarbības potenciāls” dzirdēsim jauno, aktīvo lauksaimnieku pieredzes stāstus par saimniekošanu laukos, ambīcijām, azartu un pozitīvu skatu nākotnē, uzzināsim par lielākajiem izaicinājumiem un tendencēm aprites ekonomikā un bioekonomikā, Vidzemē un Latvijā, kā arī radīsim atbildes uz jautājumiem: Kādas iespējas studentiem mācību procesā ir iesaistīties reālu risinājumu izstrādē? Vai mācību iestādes atvērtas sadarbībai ar lauksaimniekiem?

Reģistrējies ŠEIT.

 

 

.

Vidzemes inovāciju nedēļā piedāvā intensīvās biznesa konsultācijas

Vidzemes inovāciju nedēļas 2022 ietvaros Vidzemes plānošanas reģiona Vidzemes uzņēmējdarbības centrs aicina esošos un topošos uzņēmējus pieteikties intensīvām 20 minūšu biznesa konsultācijām ar septiņiem ekspertiemKonsultācijas notiks otrdien, 22. februārī, plkst. 15.00–16.30, un dalībnieki individuālā sarunā ar izvēlēto ekspertu varēs saņemt atbildes uz jautājumiem par uzņēmējdarbības uzsākšanu, finansējuma piesaisti, atbalsta programmām, eksportu, starptautisko sadarbību un pārtikas produktu attīstību.

Uzņēmēji un topošie uzņēmēji aicināti reģistrēties konsultācijām līdz 21. februārim, norādot vēlamo tikšanās laiku un izvēlēto vienu vai vairākus ekspertus. Tā kā katrai konsultācijai atvēlēts ierobežots laiks, dalībniekiem iepriekš jāsagatavojas, lai varētu izklāstīt informāciju par pārstāvēto biznesu, produktu vai pakalpojumu, kā arī skaidri definēt būtiskākos risināmos jautājumus.

Konsultācija ir bez maksas. Vairāk informācijas un pieteikšanās: 

http://innovation.vidzeme.lv/lv/pasakumi/2022-02-22/intensivas-biznesa-konsultacijas.html