Pasākumu arhīvs

« Aprīlis 2023 »
POTCPSSv
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kickstart digitalizācijas treniņš #2

 

2023. gada aprīlī Vidzemes mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvji aicināti pieteikties “Kickstart” digitalizācijas treniņam. Treniņa laikā ekspertu vadībā uzņēmēji analizēs savu uzņēmumu digitalizācijas iespējas un gatavos nepieciešamo informāciju, lai pieteiktos valsts finansējuma atbalsta saņemšanai šo digitalizācijas ideju realizēšanai gan grantu, gan līdzfinansējuma programmās.

Treniņu vadīs pieredzējuši eksperti – Aleksandrs Ļubinskis (Cēsu digitālais centrs) un Vita Brakovska (biedrība ZINIS).

 

Mēneša laikā četrās nodarbībās uzņēmēji varēs apgūt noderīgas zināšanas par digitalizācijas iespējām uzņēmējdarbībā un tās uzreiz arī pielietot, uz vietas kopā ar ekspertiem plānojot aktivitātes sava uzņēmuma digitalizācijai un produktivitātes paaugstināšanai.

 

Nodarbības notiks Valmieras novada Kocēnos (Kocēnu kultūras nama telpās), tām iepriekš jāpiesakās. Dalība pasākumā ir bez maksas, taču uzņēmējiem jāņem vērā, ka kickstart treniņa izmaksas 800 eiro apmērā tiks attiecinātas un reģistrētas kā de minimis atbalsts.

 

Plašāka informācija ŠEIT

 

 

.

Sanāksme ar ATD par par Limbažu un Cēsu tīkla optimizāciju

 

Likumprojekta “Par valsts budžetu 2023. gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025. gadam” izskatīšanas gaitā Ministru kabinets 2023. gada 13. janvāra sēdē ir uzdevis Satiksmes ministrijai sagatavot un iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumu par veicamajiem pasākumiem kompensācijas apjoma samazināšanai, lai risinātu jautājumu par papildu nepieciešamajiem valsts budžeta līdzekļiem sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzēju zaudējumu segšanai. 

 

ATD izvirza priekšlikumus par reģionālās nozīmes maršrutu daļēju reisu optimizēšanu, slēdzot reisus, kurus nebija plānots saglabāt, vienlaikus veicot izmaiņas tajos reisos, kur vērojamas izmaiņas pasažieru skaitā un, kuru turpmāka iekļaušana maršrutu tīklā būtu lietderīga, t.sk. Limbažu un Cēsu maršrutu tīklos. 

 

Jautājumiem: Inita Ozoliņa, Vidzemes plānošanas reģiona Sabiedriskā transporta nodaļas vadītāja, inita.ozolina PIE vidzeme PUNKTS lv