Pasākumu arhīvs

« Aprīlis 2023 »
POTCPSSv
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Lai paaugstinātu enerģijas plānošanas institucionālo kapacitāti pašvaldību un reģionālā līmenī un lai sekmētu noturīgumu pret klimata pārmaiņām un to radītajām sekām, Vidzemes plānošanas reģions laikā no 2023. gada martam līdz 2023. gada maijam organizēs četrus darbseminārus pašvaldību darbiniekiem par ilgtspējīgas enerģijas un klimata rīcības plāna (turpmāk arī SECAP plāns) sagatavošanu, tostarp esošā plāna atjaunošanu. Darbsemināri tiks organizēti programmas “Apvārsnis 2020” projekta “Centrālās un Austrumeiropas ilgtspējīgas enerģētikas savienība” (CEESEU) ietvaros.

 

  • 15.martā Valkā: 1# Plānošanas process un darba grupas izveide. Sadarbība ar dažādām iesaistītajām pusēm SECAP sagatavošanā un īstenošanā.
  • 5.aprīlī Madonā: 2# Praktiski instrumenti datu uzskaitei par bāzes gadu un turpmāko datu apkopošanu.
  • 28.aprīlī Ogrē: 3# Pielāgošanās klimata pārmaiņām un pasākumi klimata pārmaiņu risku novēršanai.
  • 17.maijā (vieta tiks precizēta): 4# Finansējuma piesaiste SECAP pasākumu īstenošanai. Pievienošanās ES Pilsētu mēru paktam. Sabiedrības iesaiste un informēšana SECAP plāna sagatavošanā un īstenošanā.

Kickstart digitalizācijas treniņš #4

 

2023. gada aprīlī Vidzemes mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvji aicināti pieteikties “Kickstart” digitalizācijas treniņam. Treniņa laikā ekspertu vadībā uzņēmēji analizēs savu uzņēmumu digitalizācijas iespējas un gatavos nepieciešamo informāciju, lai pieteiktos valsts finansējuma atbalsta saņemšanai šo digitalizācijas ideju realizēšanai gan grantu, gan līdzfinansējuma programmās.

Treniņu vadīs pieredzējuši eksperti – Aleksandrs Ļubinskis (Cēsu digitālais centrs) un Vita Brakovska (biedrība ZINIS).

 

Mēneša laikā četrās nodarbībās uzņēmēji varēs apgūt noderīgas zināšanas par digitalizācijas iespējām uzņēmējdarbībā un tās uzreiz arī pielietot, uz vietas kopā ar ekspertiem plānojot aktivitātes sava uzņēmuma digitalizācijai un produktivitātes paaugstināšanai.

 

Nodarbības notiks Valmieras novada Kocēnos (Kocēnu kultūras nama telpās), tām iepriekš jāpiesakās. Dalība pasākumā ir bez maksas, taču uzņēmējiem jāņem vērā, ka kickstart treniņa izmaksas 800 eiro apmērā tiks attiecinātas un reģistrētas kā de minimis atbalsts.

 

Plašāka informācija ŠEIT

 

 

.