Pasākumu arhīvs

« Marts 2022 »
POTCPSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Projekta "Vidzeme iekļauj" vadības grupas sanāksme

22. martā notiks Vidzemes plānošanas reģiona īstenotā projekta “Vidzeme iekļauj” vadības grupas sanāksme, kurā pārstāvētas tās pašvaldības, kas projekta ietvaros īsteno deinstitucionalizācijas procesu ar mērķi nodrošināt sabiedrībā balstītus sociālos pakalpojumus. 


Sanāksmes ietvaros plānots pārrunāt deinstitucionalizācijas procesa progresu katrā pašvaldībā. 

 

.

VPR Konsultatīvās padomes sēde

 

Informācija tiks papildināta.

 


 

.

Seminārs "Kultūrplānošana: kā kultūru integrēt ilgtspējīgas teritorijas attīstības plānošanā"

 

Otrdien, 22. martā, no plkst. 14.00 līdz 16.00 tiešsaistes platformā Zoom notiks izglītojošs seminārs pašvaldību attīstības plānošanas un uzraudzības speciālistiem un citiem interesentiem. Semināra tēma - “Kultūrplānošana: kā kultūru integrēt ilgtspējīgas teritorijas attīstības plānošanā". To organizē Vidzemes plānošanas reģions, viens no partneriem starptautiskā projektā “Kultūrplānošana lauku reģionu attīstībai” (“RurCultural”).

 

Semināra lektore - Līva Kreislere, arhitekte, urbāniste un projekta RurCultural” eksperte. Semināra dalībnieki tiks tuvāk iepazīstināti ar kultūrplānošanas ideju, metodiku, piemēriem, kā arī L. Kreislere sniegs plašāku ieskatu par projekta “Urb Cultural Planning” ietvaros izveidotajiem rīkiem.

 

Semināra programma pieejama šeit -> 

Reģistrēšanās šeit -> 

 

Jautājumiem: Eva Meijere, projekta RurCultural” vadītāja Vidzemes plānošanas reģionā, eva.meijere PIE vidzeme PUNKTS lv

 

.

Vidzemes uzņēmējdarbības centra izbraukuma sanāksme Gulbenē

 

Vidzemes uzņēmējdarbības centrs organizē izbraukuma sanāksmi 22.martā Gulbenē, lai iepazītu jaunos plānošanas reģiona kolēģus, kuri pašvaldībās koordinē uzņēmējdarbības attīstības jautājumus. Tikšanās laikā pašvaldību speciālisti tiks iepazīstināti ar plānotajām projekta "Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā" aktivitātēm t.i. vaučeru programmu, apmācībām un pieredzes apmaiņas braucienu uz Norvēģiju u.c. 

 

Jautājumiem: Liena Kazāka, uzņēmējdarbības eksperte Vidzemes plānošanas reģionā, liena.kazaka PIE vidzeme PUNKTS lv 

 

 

 

 

 

.