Sabiedriskā transporta jaunumi

Piektdien, 20.februārī, Satiksmes ministrijā (SM) notika VAS „Autotransporta direkcija” (ATD) akcionāru sapulce, kurā lēma par valdes sastāvu - priekšsēdētāju un valdes locekli.

Par ATD valdes priekšsēdētāju iecelts Kristiāns Godiņš, savukārt līdzšinējais ATD valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs ir piekritis turpināt darbu valdē valdes locekļa statusā.

K.Godiņš ieguvis Latvijas Universitātē politikas zinātņu maģistra grādu, strādājis Eiropas integrācijas birojā, Kurzemes reģiona attīstības aģentūrā un līdz šim strādājis par Kurzemes plānošanas reģiona administrācijas vadītāju, kura amata pienākumos ietilpa administrācijas darba plānošana, vadīšana un kontrole, t.sk. reģiona interešu pārstāvniecības nodrošināšana Sabiedriskā transporta padomē. K.Godiņam ir pieredze un zināšanas, kuras saistītas sabiedriskā transporta organizēšanu Kurzemes plānošanas reģionā, viņš pārzina sabiedriskā transporta finansēšanas mehānismu un kārtību, piedalījies sabiedriskā transporta pakalpojumu iepirkumu organizēšanā, pārzina sadarbības veidošanu ar pašvaldībām, valsts institūcijām, sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējiem un to pārstāvošajām organizācijām.

SM janvāra mēnesī bija izsludinājusi ATD valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amata kandidātu konkursu.Saskaņā ar konkursa nolikumu, uz ATD valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu pieteicās pieci kandidāti. Konkurss tika organizēts divās kārtās – dokumentu atlase, intervija un rakstiska valodu zināšanu pārbaude.

Tāpat konkursa komisija, ņemot vērā to, ka līdzšinējais ATD valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs ir piekritis turpināt darbu valdē valdes locekļa statusā, nolēma nevirzīt nevienu esošo pretendentu ATD valdes locekļa amatam.

Aivis Freidenfelds
Komunikācijas nodaļas vadītājs
Tālr.: 67028013 
E-pasts: komunikacijas PIE sam.gov PUNKTS lv

 

 
24.02.2015

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930