Sabiedriskā transporta jaunumi

Vidzemes Augstskolas Biznesa vadības 2.kursa students Reinis Vaivods sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un SIA "VTU Valmiera" veic aptauju par maršruta Rīga-Valmiera, Valmiera-Rīga pasažieru braukšanas paradumiem ar mērķi pielāgot ekspresreisus pasažieru vajadzībām. Lūdzam aizpildīt anketu , kuras elektroniskā versija pieejama šeit (https://docs.google.com/forms/d/1af9oaScgDGEpCAQePG8okwDCJCERRhcMuKx56avb9ps/viewform?c=0&w=1). Notikusi arī iedzīvotāju anketēšana uzņēmuma autobusos.

No šī gada janvāra pēc pasažieru ieteikuma SIA “VTU Valmiera” tika ieviesti ekspresreisi Valmiera-Rīga, Rīga-Valmiera. Ar tajos kursējošu autobusu, nepieturot starppieturās un tādējādi samazinot ceļā pavadīto laiku, divas reizes dienā tika nodrošināta pasažieru nokļūšana galvaspilsētā un atpakaļ. Tomēr no 8.jūnija, pildot valsts SIA “Autotransporta direkcijas”, kas ir SIA “VTU Valmiera” pakalpojuma pasūtītājs, rīkojumu, reisu nerentabilitātes dēļ šo pakalpojumu slēdza.

SIA “VTU Valmiera” norāda, ka jaunu reisu ieviešana ir vismaz divus gadu process, tāpēc vērtēšanai par to nepieciešamību bija nepietiekami ilgs laiks. Pēdējos mēnešos pieauga pasažieru skaits, kuri izmantoja šo pakalpojumu, arī atsauksmēs klienti norāda, ka ekspresreisi no Valmieras uz galvaspilsētu un atpakaļ ir vajadzīgi.

Lai pilnveidotu šo pakalpojumu un tādējādi valsts SIA “Autotransporta direkciju” aicinātu pārskatīt tā nepieciešamību, uzņēmums sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes Augstskolu aicina aizpildīt anketu, lai noskaidrotu pasažieru braukšanas paradumus ar mērķi tiem pielāgot ekspresreisu atkārtotu ieviešanu.

Aptaujas anketu aicina aizpildīt līdz 1.jūnijam (ieskaitot).

Atkārtoti par reisu atjaunošanu ierosinājumus valsts SIA “Autotransporta direkcijai” plānots sūtīt jūlijā.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Bulmeistare

SIA „VTU Valmiera”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: pr PIE vtu-valmiera PUNKTS lv
Mob. tel.: 26443410

29.05.2015

Notikumi

«Aprīlis 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930